Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1503, 3 Rum, 87 m²

Beskrivning

Njut av eftermiddagssolen på din nya balkong

Efter jobbet är balkongen på elva kvadratmeter den perfekta platsen för AW. Ni bor i trivsamt skärgårdskvarter i öppen och klimatsmart trea.

Från hallen med klinkergolv når ni det spatiösa vardagsrummet för höstens hemmakvällar. Under sommaren har ni er egen balkong eller kvarterets många klippbad och småbodar att njuta av. I det miljövänliga köket tillagas middagen enkelt på de många arbetsbänkarna.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet tar in gott om ljus från sina stora fönster. Planlösningens praktiska L-form gör att du kan finna avskildhet i soffan en hemmakväll. Köket från Marbodal är energisnålt med snygga arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter för matresterna.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter vetter mot sundet och grannskapet. Den har snygg betongdesign och enkel ingång till köket. Här får du plats med båda utesoffa och utebord.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg finner du dina två sovrum. Det större har flera garderober och städskåp, det mindre med en garderob. Båda har vacker ekparkett och plats för sängen.

WC och tvätt

Det helkaklade badrummet har lyxen med egen tvättmaskin och torktumlare. Hörnduschen ger golvutrymme och klinkergolvet är praktiskt och stilrent.

Hall och förvaring

Även hallen har lättstädat klinkergolv. Här finns dessutom utrymme för kapphyllan och praktisk skjutdörrsgarderob.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning