Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1502, 4 Rum, 105 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Ljus fyra med balkong i söderläge

Den mysiga och rymliga balkongen har ett fantastiskt läge med utsikt över sundet. Ni har ljusa och öppna ytor med fönster i tre väderstreck och mysiga rum att dra er undan i.

I det öppna och rymliga köket förbereder ni enkelt maten tillsammans med barnen. På den härliga balkongen med utsikt kan ni njuta av bruncher eller middagar, med sol större delen av dagen. Ert nya hem har snygga förvaringslösningar och energieffektiva vitvaror. När ni beger er ut finner ni Tollare naturreservat några minuter bort, med härliga skogspartier och mysiga motionsspår och promenadstråk.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet har ni fönster med vattenutsikt. Ni har bra ytor för hemmakvällens hörnsoffa och middagsbordet för bjudningen. Även köket på 20 kvadratmeter bjuder på mysig matplats. Här finner ni gott om plats för festförberedelserna, med kyl och frys i full höjd för matförvaring. Med smakfull design från Marbodal.

Balkong

Med snygg betongdesign och storlagen sjöutsikt har er nya balkong alla förutsättningar att bli sommarens favoritställe. Ni har solchanser större delen av dagen och bra ytor för spatiöst utebord och vackra blommor och växtlighet.

Sovrum 1

Här finns skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Lägenhetens största rum har fönster med gott om ljus och vacker ekparkett som gör det till en plats att trivas på. Fönstren vetter mot tegelfasader och vackra planteringar.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen ligger vägg i vägg. Ni har garderob och utsikt mot grannhusets vackra tegelfasader och det fina sundet.

Badrum och WC

Era två badrum är helkaklade med stilren golvklinker. Ni har infällda spotlights som lyser upp arbetsbänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren i det stora badrummet.

Hall och förvaring

Den välkomnande hallen har entré med lättstädat klinkergolv och väggutrymme för kapphyllan. I hallkorridoren med ekparkett finns praktisk skjutdörrsgarderob.

Hemfakta

Bostad
9-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning