Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1502, 4 Rum, 105 m²

Beskrivning

Ljus fyra med balkong i söderläge

Den mysiga och rymliga balkongen har ett fantastiskt läge med utsikt över sundet. Ni har ljusa och öppna ytor med fönster i tre väderstreck och mysiga rum att dra er undan i.

I det öppna och rymliga köket förbereder ni enkelt maten tillsammans med barnen. På den härliga balkongen med utsikt kan ni njuta av bruncher eller middagar, med sol större delen av dagen. Ert nya hem har snygga förvaringslösningar och energieffektiva vitvaror. När ni beger er ut finner ni Tollare naturreservat några minuter bort, med härliga skogspartier och mysiga motionsspår och promenadstråk.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet har ni fönster med vattenutsikt. Ni har bra ytor för hemmakvällens hörnsoffa och middagsbordet för bjudningen. Även köket på 20 kvadratmeter bjuder på mysig matplats. Här finner ni gott om plats för festförberedelserna, med kyl och frys i full höjd för matförvaring. Med smakfull design från Marbodal.

Balkong

Med snygg betongdesign och storlagen sjöutsikt har er nya balkong alla förutsättningar att bli sommarens favoritställe. Ni har solchanser större delen av dagen och bra ytor för spatiöst utebord och vackra blommor och växtlighet.

Sovrum 1

Här finns skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Lägenhetens största rum har fönster med gott om ljus och vacker ekparkett som gör det till en plats att trivas på. Fönstren vetter mot tegelfasader och vackra planteringar.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen ligger vägg i vägg. Ni har garderob och utsikt mot grannhusets vackra tegelfasader och det fina sundet.

Badrum och WC

Era två badrum är helkaklade med stilren golvklinker. Ni har infällda spotlights som lyser upp arbetsbänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren i det stora badrummet.

Hall och förvaring

Den välkomnande hallen har entré med lättstädat klinkergolv och väggutrymme för kapphyllan. I hallkorridoren med ekparkett finns praktisk skjutdörrsgarderob.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning