Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hemmet med balkong i skärgårdsmiljö

Här bor du med närheten till både naturen och city i en gemytlig omgivning nära vattnet och skärgården.

Under sommarhalvåret kan balkongen bli den nya favoritplatsen. När det börjar kyla finner ni härliga gemensamma ytor i ert rymliga vardagsrum och i det ytsmarta och klimatsmarta köket. Utanför dörren har ni vackra strandpromenader längsmed Lännerstasundet och bra förbindelser till city.

Vardagsrum och kök

Direkt från hallen når ni ert Marbodalkök med smakfulla och energisnåla vitvaror. Här finner ni goda förvaringsmöjligheter i högskåpet och kyl och frys i full höjd, med gott om plats för festmiddagens rester. Vardagsrummet är 30 kvadratmeter har en L-formad planlösning som gör att du enkelt kan dra dig undan i soffan eller placera dig vid det spatiösa matbordet med uppsikt över hela hemmet.

Balkong

Er nya balkong är på elva lättmöblerade kvadratmeter. Den stilrena betongdesignen och utsikten över de vackra tegelfasaderna ger en urban känsla som bryter av mot de vackra skärgårdsvyerna.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrum vetter mot grannskapet. Sovrum ett har två garderober och ett linneskåp. Du får enkelt plats med båda dubbelsäng och skrivbord. Det mindre sovrummet ligger vägg i vägg och har en praktisk garderob, perfekt som hemmakontoret eller gästrum.

WC och tvätt

Det smakfulla badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar upplysta infällda spotlights i taket. Den praktiska hörnduschen ger golvyta och tvättmaskinen med torktumlare har en praktisk arbetsbänk.

Hall och förvaring

Hallens väggar ger bra ytor för krokar och hyllor, om ni inte får plats med ytterkläderna i den spatiösa skjutdörrsgarderoben. Här finns även städskåp med plats för svabb till det lättstädade klinkergolvet.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning