Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

9-1501, 3 Rum, 87 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Hemmet med balkong i skärgårdsmiljö

Er rymliga balkong i österläge har gott om plats för familjen och trivsam utsikt över det skärgårdsdoftande kvarteret. Ni bor i en social trea med luftig planlösning.

Under sommarhalvåret kan balkongen bli den nya favoritplatsen. När det börjar kyla finner ni härliga gemensamma ytor i ert rymliga vardagsrum och i det ytsmarta och klimatsmarta köket. Utanför dörren har ni vackra strandpromenader längsmed Lännerstasundet och bra förbindelser till city.

Vardagsrum och kök

Direkt från hallen når ni ert Marbodalkök med smakfulla och energisnåla vitvaror. Här finner ni goda förvaringsmöjligheter i högskåpet och kyl och frys i full höjd, med gott om plats för festmiddagens rester. Vardagsrummet är 30 kvadratmeter har en L-formad planlösning som gör att du enkelt kan dra dig undan i soffan eller placera dig vid det spatiösa matbordet med uppsikt över hela hemmet.

Balkong

Er nya balkong är på elva lättmöblerade kvadratmeter. Den stilrena betongdesignen och utsikten över de vackra tegelfasaderna ger en urban känsla som bryter av mot de vackra skärgårdsvyerna.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrum vetter mot grannskapet. Sovrum ett har två garderober och ett linneskåp. Du får enkelt plats med båda dubbelsäng och skrivbord. Det mindre sovrummet ligger vägg i vägg och har en praktisk garderob, perfekt som hemmakontoret eller gästrum.

WC och tvätt

Det smakfulla badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar upplysta infällda spotlights i taket. Den praktiska hörnduschen ger golvyta och tvättmaskinen med torktumlare har en praktisk arbetsbänk.

Hall och förvaring

Hallens väggar ger bra ytor för krokar och hyllor, om ni inte får plats med ytterkläderna i den spatiösa skjutdörrsgarderoben. Här finns även städskåp med plats för svabb till det lättstädade klinkergolvet.

Hemfakta

Bostad
9-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
57 356 kr
Pris
4 990 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning