Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1403, 3 Rum, 87 m²

Beskrivning

Öppet vardagsrum i klimatsmart hem

Njut av din nya balkong eller tillaga en festmåltid i ditt miljövänliga kök. Här finner du en trivsam trea med öppna ytor och goda förvaringsmöjligheter.

Familjens nya hem har vacker ekparkett som sträcker sig genom lägenheten. Det rymliga vardagsrummet bjuder på höstens umgängesytor och på sommaren är balkongen på elva kvadratmeter det självklara valet av middagsplats. Ni bor nära naturreservat och skärgårdskänsla samtidigt som ni enkelt tar er till city.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummets stora fönster vetter mot vackra tegelfasader och det glittrande sundet. Ni har en praktisk planlösning som tillåter både hörnsoffa och matbord. Köket har energisnåla vitvaror och snålspolande blandare i snygg design från Marbodal.

Balkong

På elva kvadratmeter i smakfull betongdesign. Ni har utsikt över grannskapets planteringar och det vackra Lännerstasundet samt enkel ingång till köket för påfyllning av kaffe eller vin.

Sovrum 1 och2

Sovrummen vetter mot kvarteret och garderober för förvaring. Sovrum ett har 14 kvadratmeter ekparkett att möblera efter smak och i sovrum två har du det perfekta gästrummet.

WC och tvätt

Det välplanerade badrummet med kakel och praktisk golvklinker har tvättmaskin och torktumlare med rymlig arbetsbänk. Ditt nya badrum gör vardagen enklare.

Hall och förvaring

Du hälsar dina gäster välkomna i ytsmart hall med skjutdörrsgarderob och väggutrymme för kapphyllan. Med lättstädat klinkergolv.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning