Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad och klimatsmarta trea

I familjens nya hem finns öppna ytor och smarta lösningar. Ni har en härlig balkong i österläge och ett rymligt vardagsrum för hemmakvällarna. Inflyttningsklart när det passar dig.

I ert miljövänliga kök med rymliga arbetsytor förbereder ni middagen, vilken kan avnjutas i vardagsrum såväl som på balkongen på elva kvadratmeter. När det är dags att dra sig undan finner ni två trivsamma sovrum med rofylld utsikt över kvarteret. Här bor ni nära guppande småbåtar och charmiga sjöbodar, med de flesta bekvämligheter bara några minuter bort.

Vardagsrum och kök

Det smakfulla köket från Marbodal har energieffektiva lösningar och snygga spotlights som lyser upp dina praktiska arbetsbänkar. När maten är klar har ni det välplanerade vardagsrummet på 30 kvadratmeter till ert förfogande, med plats för spatiöst middagsbord och väl tilltagen soffhörna.

Balkong

Från köket når ni er nya balkong på elva kvadratmeter. Här har ni plats för utesoffa och bord, när det vankas fest dukar ni upp långbordet med plats för fler än åtta sittande.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot kvarteret respektive det angränsande grannhuset. I sovrum ett finner ni både garderober och ett linneskåp, med goda ytor för dubbelsängen. Ytsmarta sovrum två har garderob och passar som både arbetsrum och barnkammare.

WC och tvätt

I badrummet har ni praktisk hörndusch och er egen tvättmaskin med torktumlare. Det lättstädade klinkergolvet är upplyst av infällda spotlights och väggarna är helkaklade.

Hall och förvaring

Er inbjudande hall är omsluten av praktiska väggar som ger utrymme ör kappkrokar och hatthylla. Ni har även en inbyggd skjutdörrsgarderob med städskåp.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning