Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

9-1303, 3 Rum, 87 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Uteplats på 16 kvadratmeter med naturen runt hörnet

Här bor ni vid mysig kaj med promenadstråk och klippbad. Er rymliga uteplats kan bli sommarens favoritplats och det öppna vardagsrummet är perfekt för höstens hemmakvällar.

Från er inbjudande hall möts ni av vacker ekparkett och ljusa ytor. Ni har fönster i tre väderstreck och klimatsmarta lösningar i kök och badrum. Er uteplats vetter mot mysiga planteringar i folkligt och lugnt kvarter, här kan ni bjuda över grannarna på grillkväll. På bara femton minuter befinner ni er mitt i city.

Vardagsrum och kök

Det klimatsmarta köket från Marbodal har stilren design och bra förvaringsmöjligheter i rymlig kyl och frys. Här kan ni förbereda tillbehören till grillkvällen i sällskap med goda vänner. Vardagsrummet har välplanerat planlösning som gör att ni har plats för både matbord och soffa.

Uteplats

Er uteplats på 16 kvadratmeter ger utrymme för odlingsprojekt och långa soldagar med familjen. Ni dukar enkelt upp ett långbord för släktmiddagen med Lännerstasundet i bakgrunden.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger väg i vägg. Sovrum ett har plats för både dubbelsäng och nattygsbord med två garderober och linneskåp. Ni har fönster mot kvarteret i lugnt och trivsamt sovrum. Sovrum två vetter mot uteplats och plantering och passar som arbetsrum eller barnkammare för den nyblivna familjen.

WC och tvätt

Det helkaklade badrummet har lättstädad klinker och tvättmaskin och torktumlare. Ni har arbetsbänken för sortering och förvaring av hygienartiklar och praktisk hörndusch.

Hall och förvaring

Genom den ytsmarta hallen når ni vardagsrum och kök. Även här har ni stilren klinker, med praktisk skjutdörrsgarderob för ytterkläderna och väggutrymme för kapphyllan.

Hemfakta

Bostad
9-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
57 356 kr
Pris
4 990 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning