Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Uteplats på 16 kvadratmeter med naturen runt hörnet

Här bor ni vid mysig kaj med promenadstråk och klippbad. Er rymliga uteplats kan bli sommarens favoritplats och det öppna vardagsrummet är perfekt för höstens hemmakvällar.

Från er inbjudande hall möts ni av vacker ekparkett och ljusa ytor. Ni har fönster i tre väderstreck och klimatsmarta lösningar i kök och badrum. Er uteplats vetter mot mysiga planteringar i folkligt och lugnt kvarter, här kan ni bjuda över grannarna på grillkväll. På bara femton minuter befinner ni er mitt i city.

Vardagsrum och kök

Det klimatsmarta köket från Marbodal har stilren design och bra förvaringsmöjligheter i rymlig kyl och frys. Här kan ni förbereda tillbehören till grillkvällen i sällskap med goda vänner. Vardagsrummet har välplanerat planlösning som gör att ni har plats för både matbord och soffa.

Uteplats

Er uteplats på 16 kvadratmeter ger utrymme för odlingsprojekt och långa soldagar med familjen. Ni dukar enkelt upp ett långbord för släktmiddagen med Lännerstasundet i bakgrunden.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger väg i vägg. Sovrum ett har plats för både dubbelsäng och nattygsbord med två garderober och linneskåp. Ni har fönster mot kvarteret i lugnt och trivsamt sovrum. Sovrum två vetter mot uteplats och plantering och passar som arbetsrum eller barnkammare för den nyblivna familjen.

WC och tvätt

Det helkaklade badrummet har lättstädad klinker och tvättmaskin och torktumlare. Ni har arbetsbänken för sortering och förvaring av hygienartiklar och praktisk hörndusch.

Hall och förvaring

Genom den ytsmarta hallen når ni vardagsrum och kök. Även här har ni stilren klinker, med praktisk skjutdörrsgarderob för ytterkläderna och väggutrymme för kapphyllan.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning