Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fantastiskt hem med balkong mot Lännerstasundet

Här bor ni i spatiös fyra och en halva med flertalet fönster och ljusinsläpp från tre väderstreck. Denna pärla har dessutom klimatsmarta lösningar i stilren design. Klar för inflyttning.

Detta smakfulla hem med ekparkett präglas och ljus och rymd. Ni bor ett femtiotal meter från vatten och skärgårdsbodar i citynära kvarter. Det klimatsmarta köket är rymligt och ljust, här förbereder en gärna middagen tillsammans. När det är dags för fritid har ni balkong med underbar utsikt och öppet vardagsrum.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har tre stora fönster mot sundet och gott om ytor för hörnsoffan och middagsbordet. Ytterligare en matplats placerar ni enkelt i kökets hörn, även det med vacker utsikt. Ni har kyl och frys i full höjd där ni enkelt samlar matlådorna. Vitvarorna är självklart energisnåla och smakfullt designade.

Balkong

Er balkong på elva kvadratmeter har ett fantastiskt läge med utsikt över både vatten och grönska. Det stilrena betongdesignen bryter du lätt av med mängder av växter och söderläget ger goda solchanser.

Sovrum 1

Det spatiösa sovrum på 18 kvadratmeter har praktisk skjutdörrsgarderob vilken ger golvyta för både dubbelsäng och skrivbord. Fönstren vetter mot tegelfasader och glittrande vatten.

Arbetsrum

Intill sovrum ett ligger ert nya arbetsrum. Detta ytsmarta rum är perfekt för dig som jobbar hemifrån ofta eller familjen med frekvent besök och i behov av ett extra rum.

Sovrum 2 och 3

Vidare genom arbetsrummet finner ni sovrum tre. Här finns två inbyggda garderober och härlig utsikt från fönstret. Sovrum två ligger något avsides i lägenheten och har 14 lättmöblerade kvadratmeter.

Badrum och WC

Nu är ni familjen med två toaletter. Under vardagsmorgnar slipper ni köerna och ni kan dessutom passa på att slänga in en tvätt i er egen tvättmaskin. Båda rummen är helkaklade med stilrent klinker och spotlights.

Hall och förvaring

Den inbjudande hallen har entré med klinker och plats för kapphylla samt hallkorridor i ekparkett med praktisk skjutdörrsgarderob.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning