Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1302, 4 Rum, 124 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Fantastiskt hem med balkong mot Lännerstasundet

Här bor ni i spatiös fyra och en halva med flertalet fönster och ljusinsläpp från tre väderstreck. Denna pärla har dessutom klimatsmarta lösningar i stilren design. Klar för inflyttning.

Detta smakfulla hem med ekparkett präglas och ljus och rymd. Ni bor ett femtiotal meter från vatten och skärgårdsbodar i citynära kvarter. Det klimatsmarta köket är rymligt och ljust, här förbereder en gärna middagen tillsammans. När det är dags för fritid har ni balkong med underbar utsikt och öppet vardagsrum.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har tre stora fönster mot sundet och gott om ytor för hörnsoffan och middagsbordet. Ytterligare en matplats placerar ni enkelt i kökets hörn, även det med vacker utsikt. Ni har kyl och frys i full höjd där ni enkelt samlar matlådorna. Vitvarorna är självklart energisnåla och smakfullt designade.

Balkong

Er balkong på elva kvadratmeter har ett fantastiskt läge med utsikt över både vatten och grönska. Det stilrena betongdesignen bryter du lätt av med mängder av växter och söderläget ger goda solchanser.

Sovrum 1

Det spatiösa sovrum på 18 kvadratmeter har praktisk skjutdörrsgarderob vilken ger golvyta för både dubbelsäng och skrivbord. Fönstren vetter mot tegelfasader och glittrande vatten.

Arbetsrum

Intill sovrum ett ligger ert nya arbetsrum. Detta ytsmarta rum är perfekt för dig som jobbar hemifrån ofta eller familjen med frekvent besök och i behov av ett extra rum.

Sovrum 2 och 3

Vidare genom arbetsrummet finner ni sovrum tre. Här finns två inbyggda garderober och härlig utsikt från fönstret. Sovrum två ligger något avsides i lägenheten och har 14 lättmöblerade kvadratmeter.

Badrum och WC

Nu är ni familjen med två toaletter. Under vardagsmorgnar slipper ni köerna och ni kan dessutom passa på att slänga in en tvätt i er egen tvättmaskin. Båda rummen är helkaklade med stilrent klinker och spotlights.

Hall och förvaring

Den inbjudande hallen har entré med klinker och plats för kapphylla samt hallkorridor i ekparkett med praktisk skjutdörrsgarderob.

Hemfakta

Bostad
9-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
124 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning