Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig etta med uteplats på 16 kvadratmeter

Välkommen till en lyxig etta med en uteplats där du inte behöver välja mellan utebordet och loungesoffan. Du har öppna ytor och utsikt över det glittrande sundet.

På 52 kvadratmeter har du gott om plats för festliga tillställningar med vännerna och lugna hemmakvällar. Du bor i ett klimatsmart hem med snygga förvaringslösningar och trivsam rundgång. Kvarteret bjuder på naturupplevelser och friluftsaktiviteter, med shopping och stadspuls på bekvämt avstånd.

Vardagsrum och kök

Det välplanerade vardagsrummet har stora fönster och lättmöblerad planlösning. Härifrån når du enkelt det miljövänliga köket med energisnåla vitvaror och stilren design från Marbodal.

Uteplats

Från vardagsrummet når du även uteplatsen på 16 kvadratmeter. Under sommardagar kan du bjuda hem vännerna för en solstund med sundet som bakgrund och på sensommarkvällen har du den perfekta platsen för den årliga kräftskivan.

Sovrum

Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har garderob och fönster mot det lugna grannskapet. Här får du plats med säng och bord.

WC och tvätt

Badrummet är helkaklat med klinkergolv. Du har en egen tvättmaskin och en egen torktumlare, båda med snyggt designad arbetsbänk ovanför. Hörnduschen ger golvutrymme för inredningsdetaljer.

Hall och förvaring

Från hallen når du enkelt både kök och toalett. I hallkorridorren har du en spatiös skjutdörrsgarderob utrustad med både linneskåp och städskåp.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning