Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1301, 1 Rum, 52 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Rymlig etta med uteplats på 16 kvadratmeter

Välkommen till en lyxig etta med en uteplats där du inte behöver välja mellan utebordet och loungesoffan. Du har öppna ytor och utsikt över det glittrande sundet.

På 52 kvadratmeter har du gott om plats för festliga tillställningar med vännerna och lugna hemmakvällar. Du bor i ett klimatsmart hem med snygga förvaringslösningar och trivsam rundgång. Kvarteret bjuder på naturupplevelser och friluftsaktiviteter, med shopping och stadspuls på bekvämt avstånd.

Vardagsrum och kök

Det välplanerade vardagsrummet har stora fönster och lättmöblerad planlösning. Härifrån når du enkelt det miljövänliga köket med energisnåla vitvaror och stilren design från Marbodal.

Uteplats

Från vardagsrummet når du även uteplatsen på 16 kvadratmeter. Under sommardagar kan du bjuda hem vännerna för en solstund med sundet som bakgrund och på sensommarkvällen har du den perfekta platsen för den årliga kräftskivan.

Sovrum

Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har garderob och fönster mot det lugna grannskapet. Här får du plats med säng och bord.

WC och tvätt

Badrummet är helkaklat med klinkergolv. Du har en egen tvättmaskin och en egen torktumlare, båda med snyggt designad arbetsbänk ovanför. Hörnduschen ger golvutrymme för inredningsdetaljer.

Hall och förvaring

Från hallen når du enkelt både kök och toalett. I hallkorridorren har du en spatiös skjutdörrsgarderob utrustad med både linneskåp och städskåp.

Hemfakta

Bostad
9-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
1
Storlek
52 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning