Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fönster i tre väderstreck i naturskönt kvarter

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av hemmen i Tollare Marina. Kontakta säljaren Tiam på telefonnummer 070-673 74 58 för att boka en tid.

Ni bor mitt i charmig hamn med närhet till pittoreska sjöbodar och vackra promenadstråk. Ert nya hem har bra förvaringsmöjligheter och energisnåla vitvaror i kök och badrum. Lägenhetens öppna sociala rum och balkongen ger många möjligheter för umgänge. När ni vill dra er undan finns tre välplanerade sovrum.

Vardagsrum och kök

Ert nya kök från Marbodal har gott om plats för små och stora kockar. De stora fönstren tar in vackert ljus och vetter mot grannskap och vattenmiljöer. Ni har stilrent integrerad diskmaskin och kyl och frys i full höjd. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och har vacker utsikt och yta för både hörnsoffa och fåtölj. Härifrån når ni även balkongen.

Balkong

På balkongen med betongdesign har ni härlig förmiddagssol, perfekt för den sena helgfrukosten. På sju kvadratmeter passar den även utmärkt för familjemiddagen.

Sovrum 1

Det största sovrummet har skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng och skrivbord. Utsikten består av myllrande folkliv och terrasserade planteringar från två mysiga fönster.

Sovrum 2 och 3

Sovrummen ligger vägg i vägg och har varsin praktisk garderob. Ni får bra ljusinsläpp från de stora fönstren och ser ut över kvarterets vattenmiljöer. Rummen passar utmärkt som barnrum eller gästrum.

Badrum och WC

Två toaletter gör vardagen lite enklare. I det större badrummet har ni dessutom tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva. Både rummen är helkaklade med lättstädat klinkergolv och infällda spotlights.

Hall och förvaring

Den avlånga hallen introducerar gästerna till lägenhetens alla rum. I entrén med klinkergolv finns plats för kapphylla och elcentral och i hallkorridoren har ni den spatiösa skjutdörrsgarderoben med linneskåp och städskåp.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning