Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

9-1101, 4 Rum, 105 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Utmärkta förvaringslösningar i öppen fyra

Inflyttningsklar fyra som präglas av öppna sociala ytor i vardagsrum och ett vattennära läge. Här blir skärgården en del av vardagen som gärna avrundas i den gemensamma bastun.

Här bor ni i ett hem fullproppat av vardagsförenklande lösningar. Ni har garderober i nästan alla rum och er egen tvättmaskin och torktumlare. Ert rymliga kök på 20 kvadratmeter har öppna ytor för middagsförberedelserna och härligt hörn för middagsbordet. Ni lever inpå natur och vattenmiljöer i modernt skärgårdskvarter.

Vardagsrum och kök

I kökets matplats ser ni ut över grannhus och Lännerstasundet när ni äter frukost. Ni har gott om plats för gemensamma middagsförberedelser och stora fönster. Det stilrena Marbodalköket är utrustat med energisnåla vitvaror och snygga arbetsbänkar. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med ljusinsläpp från fönster och balkongdörr.

Balkong

Er balkong på sju kvadratmeter har stilren betongdesign och trivsam utsikt över hamnens promenadstråk. Här får hela familjen plats att njuta av en lunch i solen.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har skjutdörrsgarderob och 14 kvadratmeter för dubbelsäng och skrivbord. Här ser ni ut över folkliv och terrasserade planteringar.

Sovrum 2 och 3

Sovrummen ligger vägg i vägg och har varsin praktisk garderob. Ni ser ut över grannskap och vattenmiljöer och har gott om plats för avancerade legobyggen eller spatiösa kontorsbord.

Badrum och WC

Här har ni både badrum och extratoalett. Båda rummen är helkaklade med lättstädad klinker och snygga spotlights. I det större finner ni dessutom praktisk hörndusch och tvättmaskin och torktumlare. När tvätten är ren finner ni rymlig arbetsbänk ovanför vitvarorna.

Hall och förvaring

Från den avlånga hallen introducerar ni enkelt gästerna till lägenhetens alla rum. Ni har en spatiös skjutdörrsgarderob med både linneskåp och städskåp samt entré med elcentral och väggutrymme för kapphyllan. En extra garderob finns runt hörnet.

Hemfakta

Bostad
9-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
Månadsavgift
4 535 kr
Pris per m²
52 286 kr
Pris
5 490 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning