Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Utmärkta förvaringslösningar i öppen fyra

Inflyttningsklar fyra som präglas av öppna sociala ytor i vardagsrum och ett vattennära läge. Här blir skärgården en del av vardagen som gärna avrundas i den gemensamma bastun.

Här bor ni i ett hem fullproppat av vardagsförenklande lösningar. Ni har garderober i nästan alla rum och er egen tvättmaskin och torktumlare. Ert rymliga kök på 20 kvadratmeter har öppna ytor för middagsförberedelserna och härligt hörn för middagsbordet. Ni lever inpå natur och vattenmiljöer i modernt skärgårdskvarter.

Vardagsrum och kök

I kökets matplats ser ni ut över grannhus och Lännerstasundet när ni äter frukost. Ni har gott om plats för gemensamma middagsförberedelser och stora fönster. Det stilrena Marbodalköket är utrustat med energisnåla vitvaror och snygga arbetsbänkar. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med ljusinsläpp från fönster och balkongdörr.

Balkong

Er balkong på sju kvadratmeter har stilren betongdesign och trivsam utsikt över hamnens promenadstråk. Här får hela familjen plats att njuta av en lunch i solen.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har skjutdörrsgarderob och 14 kvadratmeter för dubbelsäng och skrivbord. Här ser ni ut över folkliv och terrasserade planteringar.

Sovrum 2 och 3

Sovrummen ligger vägg i vägg och har varsin praktisk garderob. Ni ser ut över grannskap och vattenmiljöer och har gott om plats för avancerade legobyggen eller spatiösa kontorsbord.

Badrum och WC

Här har ni både badrum och extratoalett. Båda rummen är helkaklade med lättstädad klinker och snygga spotlights. I det större finner ni dessutom praktisk hörndusch och tvättmaskin och torktumlare. När tvätten är ren finner ni rymlig arbetsbänk ovanför vitvarorna.

Hall och förvaring

Från den avlånga hallen introducerar ni enkelt gästerna till lägenhetens alla rum. Ni har en spatiös skjutdörrsgarderob med både linneskåp och städskåp samt entré med elcentral och väggutrymme för kapphyllan. En extra garderob finns runt hörnet.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning