Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1702, 4 Rum, 114 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Milsvidd utsikt från terrassen på 43 kvadratmeter

Höj livskvaliten med denna underbara fyra som har både balkong och en terrass med utsikt över Lännerstasundet.

Lägenheten på 114 kvadratmeter är välplanerad med tre sovrum, två toaletter, bra förvaringsmöjligheter. Den förlängs tack vare den stora terrassen på 43 kvadratmeter som inbjuder till solhäng på dagarna och trevliga grillkvällar med fantastisk utsikt.

Hall

Hallen har mycket plats för förvaring med både hatthylla och skjutdörrsgarderob. I hallen ligger gästtoaletten.

Gästtoaletten

Gästtoaletten är stilrent inredd med mörkt klinkergolv och ljusa kaklade väggar så att du enkelt kan sätta färg på detaljer.

Kök

Till höger från hallen kommer du till köket med inredning från Marbordal och energisnåla vitvaror från Electrolux. Det finns plats för ett stort matsalsbord i den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Till vänster från hallen når du det ljusa vardagsrummet med ekparkett på golvet. Här finns gott om plats för soffgrupp för mysiga familjekvällar. Här hittar du utgången till den stora terrassen.

Sovrum 1

Du når det största sovrummet på 14 kvadratmeter från köket. En smart garderobsvägg finns längs ena väggen. Här kan du ha dubbelsäng och annan sovrumsmöblering. Ett fönster vetter mot baksidan av huset.

Sovrum 2

Det här rummet ligger också vid köket och passar som kontor, gästrum eller barnrum och har plats för skrivbord, bokhyllor och säng.

Sovrum 3

Vid vardagsrummet ligger ett sovrum lite mer avskilt. Det är på tio kvadratmeter och har fönster som vetter mot vattnet. Två garderober med smart förvaring finns och du har plats för säng, skrivbord och leksaker.

Balkong

Vid köket finns utgången till balkongen på sju kvadratmeter. Här kan du plantera köksörter och blommor eller bara sitta och koppla av.

Terrass

Terrassen förlänger lägenheten med sina 43 kvadratmeter. Att den ligger högst upp i huset med utsikt över vattnet gör den unik. Här finns plats för utemöbler, solstolar och grill för mysiga stunder när vädret tillåter.

Hemfakta

Bostad
8-1702
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
4
Storlek
114 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning