Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1702, 4 Rum, 114 m²

Beskrivning

Milsvidd utsikt från terrassen på 43 kvadratmeter

Höj livskvaliten med denna underbara fyra som har både balkong och en terrass med utsikt över Lännerstasundet.

Lägenheten på 114 kvadratmeter är välplanerad med tre sovrum, två toaletter, bra förvaringsmöjligheter. Den förlängs tack vare den stora terrassen på 43 kvadratmeter som inbjuder till solhäng på dagarna och trevliga grillkvällar med fantastisk utsikt.

Hall

Hallen har mycket plats för förvaring med både hatthylla och skjutdörrsgarderob. I hallen ligger gästtoaletten.

Gästtoaletten

Gästtoaletten är stilrent inredd med mörkt klinkergolv och ljusa kaklade väggar så att du enkelt kan sätta färg på detaljer.

Kök

Till höger från hallen kommer du till köket med inredning från Marbordal och energisnåla vitvaror från Electrolux. Det finns plats för ett stort matsalsbord i den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Till vänster från hallen når du det ljusa vardagsrummet med ekparkett på golvet. Här finns gott om plats för soffgrupp för mysiga familjekvällar. Här hittar du utgången till den stora terrassen.

Sovrum 1

Du når det största sovrummet på 14 kvadratmeter från köket. En smart garderobsvägg finns längs ena väggen. Här kan du ha dubbelsäng och annan sovrumsmöblering. Ett fönster vetter mot baksidan av huset.

Sovrum 2

Det här rummet ligger också vid köket och passar som kontor, gästrum eller barnrum och har plats för skrivbord, bokhyllor och säng.

Sovrum 3

Vid vardagsrummet ligger ett sovrum lite mer avskilt. Det är på tio kvadratmeter och har fönster som vetter mot vattnet. Två garderober med smart förvaring finns och du har plats för säng, skrivbord och leksaker.

Balkong

Vid köket finns utgången till balkongen på sju kvadratmeter. Här kan du plantera köksörter och blommor eller bara sitta och koppla av.

Terrass

Terrassen förlänger lägenheten med sina 43 kvadratmeter. Att den ligger högst upp i huset med utsikt över vattnet gör den unik. Här finns plats för utemöbler, solstolar och grill för mysiga stunder när vädret tillåter.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning