Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1701, 3 Rum, 87 m²

Högst upp i huset med takterrass

Här har du boendet med ett av de bästa lägena i Tollare Marina. Du har din egen takterrass om 40 kvadratmeter att njuta av när vädret tillåter.

På 87 kvadratmeter och med både en terrass och en balkong är det här boendet för den som söker det lilla extra. Du har en smart planlösning där två rymliga sovrum och ett generöst tilltaget vardagsrum får plats.

Hall

Din hall har bra med förvaringsmöjligheter och ett golv som är slitstarkt.

Vardagsrum och kök

Ditt kök från Marbodal har bra arbetsytor som gör det roligare och enklare att laga mat framöver. Ditt vardagsrum har bra med luftiga ytor för umgänge och vill du inte vara inomhus är det bara att gå ut igenom terrassdörren till din egna privata takterrass.

Terrass

På 40 kvadratmeter har du din takterrass placerad i söderläge. Här har du chansen att njuta av underbar utsikt när värde tillåter och du har plats för att bjuda över vänner och familj på härliga tillställningar.

Balkongen

Som om en takterrass inte vore nog har lägenheten även en balkong om sju kvadratmeter placerad i öst.

Badrum

Med klinkers på golvet och kakel på väggarna hittar du ditt badrum intill sovrum ett. Här har du även en tvättmaskin och torktumlare under en smart arbetsbänk.

Sovrum 1 och 2

Placerade i samma ände av lägenheten har du dina sovrum. Det största har bra med förvaring och plats för en större säng. Det mindre fungerar att använda som hemmakontor eller ett barnrum om så önskas.

Hemfakta

Bostad
8-1701
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
80 345 kr
Pris
6 990 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning