Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högst upp i huset med takterrass

Här har du boendet med ett av de bästa lägena i Tollare Marina. Du har din egen takterrass om 40 kvadratmeter att njuta av när vädret tillåter.

På 87 kvadratmeter och med både en terrass och en balkong är det här boendet för den som söker det lilla extra. Du har en smart planlösning där två rymliga sovrum och ett generöst tilltaget vardagsrum får plats.

Hall

Din hall har bra med förvaringsmöjligheter och ett golv som är slitstarkt.

Vardagsrum och kök

Ditt kök från Marbodal har bra arbetsytor som gör det roligare och enklare att laga mat framöver. Ditt vardagsrum har bra med luftiga ytor för umgänge och vill du inte vara inomhus är det bara att gå ut igenom terrassdörren till din egna privata takterrass.

Terrass

På 40 kvadratmeter har du din takterrass placerad i söderläge. Här har du chansen att njuta av underbar utsikt när värde tillåter och du har plats för att bjuda över vänner och familj på härliga tillställningar.

Balkongen

Som om en takterrass inte vore nog har lägenheten även en balkong om sju kvadratmeter placerad i öst.

Badrum

Med klinkers på golvet och kakel på väggarna hittar du ditt badrum intill sovrum ett. Här har du även en tvättmaskin och torktumlare under en smart arbetsbänk.

Sovrum 1 och 2

Placerade i samma ände av lägenheten har du dina sovrum. Det största har bra med förvaring och plats för en större säng. Det mindre fungerar att använda som hemmakontor eller ett barnrum om så önskas.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning