Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1603, 3 Rum, 87 m²

Beskrivning

Fin trea med utsikt mot sundet

Här bor du granne med vattnet och strandpromenaden i fina Tollare Marina. Men också med närheten till city eftersom du når Slussen på bara femton minuter.

Här har du en ytsmart trea som bjuder på luftiga och fina ytor som gjorda för att bjuda över vännerna på roliga tillställningar. Här har du även en balkong där du kan stå och titta ut över sundet och det fina vattnet.

Hall

In genom ytterdörren och du möts av din fina hall. Här har du praktiskt golv och en skjutdörrsgarderob.

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum är väl tilltaget och rymmer enkelt vännerna när de är på besök. Ditt kök från Marbodal tål att lagas mat i och är fullt utrustat med allt du behöver.

Badrum

Med nära anslutning till sovrummen hittar du badrummet. Här har du ett rymligt badrum utan att ta upp för mycket yta och har således plats för både tvättmaskin, torktumlare och en mysig duschhörna.

Balkong

Balkongen är på elva kvadratmeter och ligger i väster. Här har du delvis utsikt över vattnet och strandpromenaden.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen är placerade vägg i vägg och det större av dem rymmer din dubbelsäng. Det mindre passar bra som arbetsrum eller barnrum. Båda rummen har förvaring i form av garderober.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning