Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1603, 3 Rum, 87 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Fin trea med utsikt mot sundet

Här bor du granne med vattnet och strandpromenaden i fina Tollare Marina. Men också med närheten till city eftersom du når Slussen på bara femton minuter.

Här har du en ytsmart trea som bjuder på luftiga och fina ytor som gjorda för att bjuda över vännerna på roliga tillställningar. Här har du även en balkong där du kan stå och titta ut över sundet och det fina vattnet.

Hall

In genom ytterdörren och du möts av din fina hall. Här har du praktiskt golv och en skjutdörrsgarderob.

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum är väl tilltaget och rymmer enkelt vännerna när de är på besök. Ditt kök från Marbodal tål att lagas mat i och är fullt utrustat med allt du behöver.

Badrum

Med nära anslutning till sovrummen hittar du badrummet. Här har du ett rymligt badrum utan att ta upp för mycket yta och har således plats för både tvättmaskin, torktumlare och en mysig duschhörna.

Balkong

Balkongen är på elva kvadratmeter och ligger i väster. Här har du delvis utsikt över vattnet och strandpromenaden.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen är placerade vägg i vägg och det större av dem rymmer din dubbelsäng. Det mindre passar bra som arbetsrum eller barnrum. Båda rummen har förvaring i form av garderober.

Hemfakta

Bostad
8-1603
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
60 805 kr
Pris
5 290 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning