Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1602, 4 Rum, 105 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Fyra med solig balkong mot vattnet

Lägenhet med toppläge och öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum med fönster och balkong som vetter mot Lännerstasundet och Mårtens Holme.

Här hittar du en ljus lägenhet på 105 kvadratmeter med öppenplanlösning, en solig balkong som vetter mot vattnet, tre sovrum, två toaletter och plats för mycket dold förvaring i garderober med skjutdörrar.

Hall

Den välkomnande och rymliga hallen har ekparkett på golvet och plast för hallmöbler. Här finns även hatthylla och två garderober med skjutdörrar för avhängning av kläder och skor.

Gästtoaletten

Från hallen når du gästtoaletten som är smakfull med mörkt klinkergolv och ljust kaklade väggar.

Sovrum 2

Vid gästtoaletten ligger ett sovrum på nio kvadratmeter med två garderober och plats för säng, lekar och läxläsning.

Sovrum 1

Vidare in i hallen ligger ett sovrum på 14 kvadratmeter, perfekt till föräldrasovrum för den som vill, med plats för dubbelsäng och annan sovrumsmöblering. En smart skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa finns längs ena kortsidan.

Badrum

Mittemot det stora sovrummet ligger ett badrum. Stilrent klinkergolv och ljusa kakelväggar, duschhörna och miljösmart tvättmaskin och torktumlare ger en modern känsla.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet har öppenplanlösning och fönster i tre väderstreck. Köket har inredning från Marbodal, integrerad diskmaskin och energisnåla vitvaror, keramisk spishäll samt ugn och micro i ett högskåp. Det finns plats för ett matbord med upp till åtta sittande. I vardagsrummet kan du möblera med soffgrupp och tv-möbler för mysiga hemmakvällar. Det är härifrån du når balkongen.

Sovrum 3

Intill köket ligger ett till sovrum som passar till kontor, gästrum eller barnrum. Det finns en garderob och är på åtta kvadratmeter.

Balkong

Balkongen är möblerbar på elva kvadratmeter. Den ligger helt perfekt i soligt läge med en utsikt som kan orsaka ett extra nyp i armen.

Hemfakta

Bostad
8-1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning