Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyra med solig balkong mot vattnet

Lägenhet med toppläge och öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum med fönster och balkong som vetter mot Lännerstasundet och Mårtens Holme.

Här hittar du en ljus lägenhet på 105 kvadratmeter med öppenplanlösning, en solig balkong som vetter mot vattnet, tre sovrum, två toaletter och plats för mycket dold förvaring i garderober med skjutdörrar.

Hall

Den välkomnande och rymliga hallen har ekparkett på golvet och plast för hallmöbler. Här finns även hatthylla och två garderober med skjutdörrar för avhängning av kläder och skor.

Gästtoaletten

Från hallen når du gästtoaletten som är smakfull med mörkt klinkergolv och ljust kaklade väggar.

Sovrum 2

Vid gästtoaletten ligger ett sovrum på nio kvadratmeter med två garderober och plats för säng, lekar och läxläsning.

Sovrum 1

Vidare in i hallen ligger ett sovrum på 14 kvadratmeter, perfekt till föräldrasovrum för den som vill, med plats för dubbelsäng och annan sovrumsmöblering. En smart skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa finns längs ena kortsidan.

Badrum

Mittemot det stora sovrummet ligger ett badrum. Stilrent klinkergolv och ljusa kakelväggar, duschhörna och miljösmart tvättmaskin och torktumlare ger en modern känsla.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet har öppenplanlösning och fönster i tre väderstreck. Köket har inredning från Marbodal, integrerad diskmaskin och energisnåla vitvaror, keramisk spishäll samt ugn och micro i ett högskåp. Det finns plats för ett matbord med upp till åtta sittande. I vardagsrummet kan du möblera med soffgrupp och tv-möbler för mysiga hemmakvällar. Det är härifrån du når balkongen.

Sovrum 3

Intill köket ligger ett till sovrum som passar till kontor, gästrum eller barnrum. Det finns en garderob och är på åtta kvadratmeter.

Balkong

Balkongen är möblerbar på elva kvadratmeter. Den ligger helt perfekt i soligt läge med en utsikt som kan orsaka ett extra nyp i armen.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning