Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1601, 3 Rum, 87 m²

Beskrivning

Fin trea på näst högsta våningen

Med ett läge nästan högt upp i huset, på plan sex, och ett stenkast ifrån strandpromenaden har din nya lägenhet ett fint läge i Tollare Marina.

På 87 kvadratmeter hittar du här en rymlig trea med två sovrum och ett stort vardagsrum och kök perfekt för den som gillar att bjuda över vännerna. Du har ett fullt utrustat badrum och en balkong att njuta av efter arbetsdagen är slut.

Hall

Välkommen in till ditt nya hem. Hallen är det första som möter dig och här har du slitstarkt golv och dold förvaring i form av en skjutdörrgarderob.

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum är väl tilltaget och du får enkelt plats med både soffgruppen och matsalsbordet. Ditt kök från Marbodal stoltserar med bra arbetsytor och rum för flera kockar samtidigt.

Badrum

Tar du vänster från hallen når du ditt badrum. Det har en bra storlek och du har både en tvättmaskin och en torktumlare under en praktisk arbetsbänk.

Balkong

Hemmets härliga balkong når du via köket. Här kan du se fram emot många lugna stunder att njuta av sommarvärmen i dina nya utemöbler.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ligger vägg i vägg. Det största har rum för dubbelsängen och tre garderober och det mindre fungerar utmärkt som antingen gästrum eller hemmakontor.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning