Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1601, 3 Rum, 87 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Fin trea på näst högsta våningen

Med ett läge nästan högt upp i huset, på plan sex, och ett stenkast ifrån strandpromenaden har din nya lägenhet ett fint läge i Tollare Marina.

På 87 kvadratmeter hittar du här en rymlig trea med två sovrum och ett stort vardagsrum och kök perfekt för den som gillar att bjuda över vännerna. Du har ett fullt utrustat badrum och en balkong att njuta av efter arbetsdagen är slut.

Hall

Välkommen in till ditt nya hem. Hallen är det första som möter dig och här har du slitstarkt golv och dold förvaring i form av en skjutdörrgarderob.

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum är väl tilltaget och du får enkelt plats med både soffgruppen och matsalsbordet. Ditt kök från Marbodal stoltserar med bra arbetsytor och rum för flera kockar samtidigt.

Badrum

Tar du vänster från hallen når du ditt badrum. Det har en bra storlek och du har både en tvättmaskin och en torktumlare under en praktisk arbetsbänk.

Balkong

Hemmets härliga balkong når du via köket. Här kan du se fram emot många lugna stunder att njuta av sommarvärmen i dina nya utemöbler.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ligger vägg i vägg. Det största har rum för dubbelsängen och tre garderober och det mindre fungerar utmärkt som antingen gästrum eller hemmakontor.

Hemfakta

Bostad
8-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
58 506 kr
Pris
5 090 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning