Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gemytligt boende nära skärgård och city

Här har du boendet för dig som gillar att leva nära vattnet och naturen, men inte alltför långt ifrån city.

Med sina 87 kvadratmeter bjuder denna trea på ett välplanerat boende där du har alla bekvämligheter du behöver. Dina två sovrum är rymliga och ditt vardagsrum tål tillställningar. Balkongen är på elva kvadratmeter och kan enkelt möbleras.

Vardagsrum och kök

Ditt kök från Marbodal hittar du till höger från hallen sett och ditt vardagsrum till vänster. Vardagsrummet har fina fönsterpartier som ger bra med ljus till rummet och ditt kök är fullt utrustat och har bra ytor för matlagning.

Balkong

Via köket når du balkongen som är på elva kvadratmeter. Här har du plats för att bjuda över vännerna på en fika under varma sommardagar.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen är placerade intill varandra och det större av dem har plats för dubbelsängen. Med tre garderober har rummet även bra förvaring. Det mindre passar bra som arbetsrum eller barnrum.

Hall

Här har du slitstarkt golv och förvaring i form av en skjutdörrsgarderob där du smidigt kan få undan ytterkläderna.

Badrum

Med ett helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare har du ett fräscht badrum som har alla bekvämligheter du behöver.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning