Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1503, 3 Rum, 87 m²

1 planerad visning

Gemytligt boende nära skärgård och city

Här har du boendet för dig som gillar att leva nära vattnet och naturen, men inte alltför långt ifrån city.

Med sina 87 kvadratmeter bjuder denna trea på ett välplanerat boende där du har alla bekvämligheter du behöver. Dina två sovrum är rymliga och ditt vardagsrum tål tillställningar. Balkongen är på elva kvadratmeter och kan enkelt möbleras.

Vardagsrum och kök

Ditt kök från Marbodal hittar du till höger från hallen sett och ditt vardagsrum till vänster. Vardagsrummet har fina fönsterpartier som ger bra med ljus till rummet och ditt kök är fullt utrustat och har bra ytor för matlagning.

Balkong

Via köket når du balkongen som är på elva kvadratmeter. Här har du plats för att bjuda över vännerna på en fika under varma sommardagar.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen är placerade intill varandra och det större av dem har plats för dubbelsängen. Med tre garderober har rummet även bra förvaring. Det mindre passar bra som arbetsrum eller barnrum.

Hall

Här har du slitstarkt golv och förvaring i form av en skjutdörrsgarderob där du smidigt kan få undan ytterkläderna.

Badrum

Med ett helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare har du ett fräscht badrum som har alla bekvämligheter du behöver.

Hemfakta

Bostad
8-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
59 655 kr
Pris
5 190 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning