Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1502, 4 Rum, 105 m²

Beskrivning

Öppenplanlösning med fönster i tre väderstreck

Välkommen till en fyra där vattnet gör sig påmint både från fönster och från balkong. Öppna sällskapsytor bjuder in till trevliga middagar och mysiga hemmakvällar.

Det här är en lägenhet med genomtänkt planlösning. Tre bra sovrum, tillgång till mycket förvaringsmöjligheter och öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en balkong som har utsikt över vattnet.

Hall

Rymlig hall med gott om förvaring inbjuder till ordning och reda. Här finns hatthylla och två skjutdörrsgarderober och det finns plats för hallmöbler.

Gästtoalett

I hallen finns en praktisk gästtoalett med mörkt golv av klinkers och vita kaklade väggar.

Sovrum 1

Vidare in i hallen ligger ett sovrum på 14 kvadratmeter. Här får du enkelt plats med dubbelsäng och en liten arbetshörna om det skulle behövas. Ena kortväggen består av en garderobsvägg med skjutdörrar.

Sovrum 2

Intill gästtoaletten ligger ett sovrum på nio kvadratmeter. Det har plats för säng, skrivbord och leksaker. Här finns två garderober och ett fönster som vetter mot de gemensamma ytorna mellan husen.

Badrum

Badrummet är inrett med mörkt klinkergolv med golvvärme, vitt kakel på väggarna, duschhörna och praktisk handdukstork. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, en arbetsbänk ovanför gör hanteringen av tvätten smidig.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet och köket har öppenplanlösning och ligger med fönster i tre väderstreck. Utsikten gör sig påmind här då flera av fönsterna och balkongen vetter mot det öppna vattnet. Köket har energisnåla vitvaror, integrerad diskmaskin och inredning från Marbodal. Du får plats med ett matbord med upp till åtta stolar. Vardagsrummet känns rymligt och ljust, här finns plats för soffa, soffbord och fåtölj.

Sovrum 3

Bakom köket ligger ett sovrum på åtta kvadratmeter. Du kan ha det som gästrum, sovrum eller kontor och du får plats med de möbler som passar.

Balkong

Balkongen är elva kvadratmeter stor, här kan du sitta och njuta av naturen, utsikten över vattnet och trevligt sällskap.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning