Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1502, 4 Rum, 105 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Öppenplanlösning med fönster i tre väderstreck

Välkommen till en fyra där vattnet gör sig påmint både från fönster och från balkong. Öppna sällskapsytor bjuder in till trevliga middagar och mysiga hemmakvällar.

Det här är en lägenhet med genomtänkt planlösning. Tre bra sovrum, tillgång till mycket förvaringsmöjligheter och öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en balkong som har utsikt över vattnet.

Hall

Rymlig hall med gott om förvaring inbjuder till ordning och reda. Här finns hatthylla och två skjutdörrsgarderober och det finns plats för hallmöbler.

Gästtoalett

I hallen finns en praktisk gästtoalett med mörkt golv av klinkers och vita kaklade väggar.

Sovrum 1

Vidare in i hallen ligger ett sovrum på 14 kvadratmeter. Här får du enkelt plats med dubbelsäng och en liten arbetshörna om det skulle behövas. Ena kortväggen består av en garderobsvägg med skjutdörrar.

Sovrum 2

Intill gästtoaletten ligger ett sovrum på nio kvadratmeter. Det har plats för säng, skrivbord och leksaker. Här finns två garderober och ett fönster som vetter mot de gemensamma ytorna mellan husen.

Badrum

Badrummet är inrett med mörkt klinkergolv med golvvärme, vitt kakel på väggarna, duschhörna och praktisk handdukstork. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, en arbetsbänk ovanför gör hanteringen av tvätten smidig.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet och köket har öppenplanlösning och ligger med fönster i tre väderstreck. Utsikten gör sig påmind här då flera av fönsterna och balkongen vetter mot det öppna vattnet. Köket har energisnåla vitvaror, integrerad diskmaskin och inredning från Marbodal. Du får plats med ett matbord med upp till åtta stolar. Vardagsrummet känns rymligt och ljust, här finns plats för soffa, soffbord och fåtölj.

Sovrum 3

Bakom köket ligger ett sovrum på åtta kvadratmeter. Du kan ha det som gästrum, sovrum eller kontor och du får plats med de möbler som passar.

Balkong

Balkongen är elva kvadratmeter stor, här kan du sitta och njuta av naturen, utsikten över vattnet och trevligt sällskap.

Hemfakta

Bostad
8-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning