Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tre rum och kök nära strandpromenaden

Här bor du nästan på kajkanten i nybyggda Tollare Marina nära både naturen, skärgården men också bara med femton minuter till Slussen.

Ditt nya hem är en fin trea om 87 kvadratmeter som erbjuder två sovrum och ett generöst och luftigt vardagsrum. Din balkong är på åtta kvadratmeter och du har ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Hall

Med klinkers på golvet och plats för hatthyllan har du en funktionell hall. Här har du också en skjutdörrgarderob där ditt städskåp får plats.

Kök och vardagsrum

Ditt kök är avlångt och rymmer flera kockar samtidigt. Ditt vardagsrum är väl tilltaget och här har du plats för både middagstillställningar och fredagsmyset.

Badrum

Tar du höger från hallen når du ditt badrum. Här har du helkaklade väggar och en duschhörna samt en smart arbetsbänk där torktumlaren och tvättmaskinen får plats under.

Balkong

Via köket når du balkongen. Den är på åtta kvadratmeter och rymmer både dina balkongmöbler och dina växter.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg hittar vi de två sovrummen. Det största är på fjorton kvadratmeter och rymmer en större säng. Det mindre är på åtta kvadratmeter. Båda sovrummen har bra med förvaringsmöjligheter.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning