Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1403, 3 Rum, 87 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Tre rum och kök nära strandpromenaden

Här bor du nästan på kajkanten i nybyggda Tollare Marina nära både naturen, skärgården men också bara med femton minuter till Slussen.

Ditt nya hem är en fin trea om 87 kvadratmeter som erbjuder två sovrum och ett generöst och luftigt vardagsrum. Din balkong är på åtta kvadratmeter och du har ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Hall

Med klinkers på golvet och plats för hatthyllan har du en funktionell hall. Här har du också en skjutdörrgarderob där ditt städskåp får plats.

Kök och vardagsrum

Ditt kök är avlångt och rymmer flera kockar samtidigt. Ditt vardagsrum är väl tilltaget och här har du plats för både middagstillställningar och fredagsmyset.

Badrum

Tar du höger från hallen når du ditt badrum. Här har du helkaklade väggar och en duschhörna samt en smart arbetsbänk där torktumlaren och tvättmaskinen får plats under.

Balkong

Via köket når du balkongen. Den är på åtta kvadratmeter och rymmer både dina balkongmöbler och dina växter.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg hittar vi de två sovrummen. Det största är på fjorton kvadratmeter och rymmer en större säng. Det mindre är på åtta kvadratmeter. Båda sovrummen har bra med förvaringsmöjligheter.

Hemfakta

Bostad
8-1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
58 506 kr
Pris
5 090 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning