Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong med utsikt över Lännerstasundet

En välplanerad lägenhet nära natursköna områden och service. Vacker utsikt från balkong i solläge och fönster i tre väderstreck.

Genomtänkt lägenhet med mycket bra förvaringsmöjligheter. Fantastisk natur och utsikt ger lisa för själen och med ett bra utbud av butiker, service och restauranger behöver du inte sakna något.

Hall

Hallen har stora förvaringsmöjligheter med två skjutdörrsgarderober och en hatthylla för avhängning. Det finns även plats för en hallmöbel.

Gästtoalett

Gästtoaletten ligger i den rymliga hallen och är modernt inredd med svart klinker golv och ljusa kaklade väggar.

Sovrum 2

Intill gästtoaletten finns ett sovrum på nio kvadratmeter. Två garderober med smart förvaring och fönster vetter mot de gemensamma ytorna mellan husen. Det rymmer lek och stoj, säng och läxläsning.

Sovrum 1

Vidare in i hallen ligger ett sovrum på 14 kvadratmeter. Det har en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar och inredning från Elfa. Här finns plats för dubbelsäng och annan sovrumsmöblering.

Badrum

Mittemot det lite större sovrummet ligger ett fräscht badrum. Det har mörkt klinkergolv med värme, vita kaklade väggar, handuskstork och duschhörna. En arbetsbänk i bra höjd ligger ovanpå den miljövänliga tvättmaskinen och torktumlaren.

Kök och vardagsrum

Med öppenplanlösning och ljusinsläpp från tre väderstreck ligger köket och vardagsrummet. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och andra trevliga möbler som passar. Fönster och balkong vetter mot vattnet med en fantastisk utsikt. Köket är inrett med material och luckor från Marbodal, energisnåla vitvaror från Electrolux, keramisk spishäll och ugn i arbetshöjd. Ett matbord med plats för åtta sittande får plats intill ett fönster med den fina utsikten.

Sovrum 3

Intill köket ligger ett rum på åtta kvadratmeter. Det fungerar utmärkt som kontor, barnrum eller gästrum. Det har en garderob och ett fönster som vetter mot trapporna ner mot strandpromenaden.

Balkong

Balkongen som du når från vardagsrummet är på elva kvadratmeter. Den har solläge och ligger med utsikt över vattnet. Här kan du möblera med bord och stolar och det finns plats för plantering av blommor, örter och växter.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning