Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1402, 4 Rum, 105 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Balkong med utsikt över Lännerstasundet

En välplanerad lägenhet nära natursköna områden och service. Vacker utsikt från balkong i solläge och fönster i tre väderstreck.

Genomtänkt lägenhet med mycket bra förvaringsmöjligheter. Fantastisk natur och utsikt ger lisa för själen och med ett bra utbud av butiker, service och restauranger behöver du inte sakna något.

Hall

Hallen har stora förvaringsmöjligheter med två skjutdörrsgarderober och en hatthylla för avhängning. Det finns även plats för en hallmöbel.

Gästtoalett

Gästtoaletten ligger i den rymliga hallen och är modernt inredd med svart klinker golv och ljusa kaklade väggar.

Sovrum 2

Intill gästtoaletten finns ett sovrum på nio kvadratmeter. Två garderober med smart förvaring och fönster vetter mot de gemensamma ytorna mellan husen. Det rymmer lek och stoj, säng och läxläsning.

Sovrum 1

Vidare in i hallen ligger ett sovrum på 14 kvadratmeter. Det har en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar och inredning från Elfa. Här finns plats för dubbelsäng och annan sovrumsmöblering.

Badrum

Mittemot det lite större sovrummet ligger ett fräscht badrum. Det har mörkt klinkergolv med värme, vita kaklade väggar, handuskstork och duschhörna. En arbetsbänk i bra höjd ligger ovanpå den miljövänliga tvättmaskinen och torktumlaren.

Kök och vardagsrum

Med öppenplanlösning och ljusinsläpp från tre väderstreck ligger köket och vardagsrummet. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och andra trevliga möbler som passar. Fönster och balkong vetter mot vattnet med en fantastisk utsikt. Köket är inrett med material och luckor från Marbodal, energisnåla vitvaror från Electrolux, keramisk spishäll och ugn i arbetshöjd. Ett matbord med plats för åtta sittande får plats intill ett fönster med den fina utsikten.

Sovrum 3

Intill köket ligger ett rum på åtta kvadratmeter. Det fungerar utmärkt som kontor, barnrum eller gästrum. Det har en garderob och ett fönster som vetter mot trapporna ner mot strandpromenaden.

Balkong

Balkongen som du når från vardagsrummet är på elva kvadratmeter. Den har solläge och ligger med utsikt över vattnet. Här kan du möblera med bord och stolar och det finns plats för plantering av blommor, örter och växter.

Hemfakta

Bostad
8-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning