Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Väl tilltagen femma nära vattnet

Här har du en rymlig hörnfemma placerad ut mot det fina och mysiga Lännerstasundet och strandpromenaden som ligger där intill.

På 128 kvadratmeter har du en väl tilltagen femma med tre sovrum och två badrum. Ditt vardagsrum är generöst och den intilliggande balkongen vetter delvis ut mot sundet. Här får familjen som vill bo både nära naturen men inte alltför lång ifrån city det perfekta boendet.

Hall

Hemmets hall är smart planerad och har en fin skjutdörrsgarderob där du smidigt kan gömma undan ytterkläderna.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du köket till höger och vardagsrummet till vänster. Här har du stora och luftiga ytor perfekta för att bjuda över vänner och familj på söndagsmiddagar.

Badrum och gästtoalett

Dina två badrum är placerade i anslutning till köket. Det största har tvättmaskin och torktumlare och de mindre fungera bra som extra toalett, perfekt om man är flera som bor i hushållet.

Allrum

Du har ett allrum om tio kvadratmeter att nyttja som du vill. Kanske vill du använda det som matsal, eller varför inte som ett hemmakontor.

Sovrum 1

Längst in hittar vi det största sovrummet om femton kvadratmeter. Här får dubbelsängen enkelt plats och du har förvaring i form av en skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två och tre ligger vägg i vägg och är nästan lika stora. Båda är utrustade med en egna garderober och fungerar bra som barnrum.

Balkong

Din fina balkong är placerad i ett hörn så du behöver inte oroa dig för att det ska bli blåsigt där. Här har du åtta kvadratmeter att göra om till familjens egna lilla oas.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning