Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1303, 5 Rum, 128 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Väl tilltagen femma nära vattnet

Här har du en rymlig hörnfemma placerad ut mot det fina och mysiga Lännerstasundet och strandpromenaden som ligger där intill.

På 128 kvadratmeter har du en väl tilltagen femma med tre sovrum och två badrum. Ditt vardagsrum är generöst och den intilliggande balkongen vetter delvis ut mot sundet. Här får familjen som vill bo både nära naturen men inte alltför lång ifrån city det perfekta boendet.

Hall

Hemmets hall är smart planerad och har en fin skjutdörrsgarderob där du smidigt kan gömma undan ytterkläderna.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du köket till höger och vardagsrummet till vänster. Här har du stora och luftiga ytor perfekta för att bjuda över vänner och familj på söndagsmiddagar.

Badrum och gästtoalett

Dina två badrum är placerade i anslutning till köket. Det största har tvättmaskin och torktumlare och de mindre fungera bra som extra toalett, perfekt om man är flera som bor i hushållet.

Allrum

Du har ett allrum om tio kvadratmeter att nyttja som du vill. Kanske vill du använda det som matsal, eller varför inte som ett hemmakontor.

Sovrum 1

Längst in hittar vi det största sovrummet om femton kvadratmeter. Här får dubbelsängen enkelt plats och du har förvaring i form av en skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två och tre ligger vägg i vägg och är nästan lika stora. Båda är utrustade med en egna garderober och fungerar bra som barnrum.

Balkong

Din fina balkong är placerad i ett hörn så du behöver inte oroa dig för att det ska bli blåsigt där. Här har du åtta kvadratmeter att göra om till familjens egna lilla oas.

Hemfakta

Bostad
8-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
5
Storlek
128 m²
Månadsavgift
5 277 kr
Pris per m²
54 609 kr
Pris
6 990 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning