Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1302, 4 Rum, 124 m²

Beskrivning

4,5 rum med extra utrymme för arbetshörna

Fönster i tre väderstreck, balkong ut mot vattnet och välplanerade rum. Här trivs du som vill bo modernt, med bra förvaringsutymmen och öppna sociala ytor. Klar för inflyttning.

Ett boende på hela 124 kvadratmeter med rymliga rum och fint ljusinsläpp. Det finns tre sovrum och ett extra utrymme för till exempel en arbetshörna eller pyssel- och skapadel till barnen. Kök och vardagasrum med öppenplanlösning ligger med fönster och balkong som vetter mot sundet.

Hall

I hallen finns det gott om förvaring med både hatthylla, garderobsvägg och garderob med skjutdörrar. Du har även plats för enklare möblering.

Gästtoalett

I hallen ligger en gästtoalett med modern och fräsch inredning. Svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna gör det enkelt att själv sätta färg på detaljer.

Arbetshörna

Hallen fortsätter sedan med ett avskilt utrymme på sju kvadratmeter som kan användas som arbetshörna, smart förvaring eller kanske som pyssel- och skaparum för barnen. Här finns ett fönster så det går även att göra om till ett extra barnrum om familjen växer.

Sovrum 1

Till vänster från arbetshörnan sett har du ett sovrum på hela 18 kvadratmeter. Ett master bedroom med plats för dubbelsäng och annan sovrumsmöblering. En smart garderob med skjutdörrar och inredning från Elfa gör det lätt att hålla ordning på kläder och skor.

Sovrum 3

Mittemot det stora sovrummet ligger ett rum på elva kvadratmeter. Det rymmer en säng, ett skrivbord och har plats för leksaker.

Sovrum 2

Om du fortsätter in i lägenheten kommer du till ännu ett sovrum. 14 kvadratmeter ger utrymme för enkel- eller dubbelsäng, skrivbord och annan möblering efter smak och tycke.

Badrum

Badrummet ligger som ett nav i lägenheten och är stilrent inrett med mörkt klinker på golvet och golvvärme, ljusa kaklade väggar, handdukstork och duschhörna. Här finns även miljövänlig tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Öppen och ljus planlösning möter dig när du kommer in i köket och vardagsrummet. Här ligger balkongen med solläge och utsikt över vattnet. Köket har inredning från Marbodal, miljösmarta vitvaror från Electrolux, integrerad diskmaskin och plats för matbord med upp till åtta sittplatser. Vardagsrummet rymmer soffgrupp och annan möblering.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter är möblerbar och har plats för plantering av örter, blommor och andra växter. Här kan du sitta och njuta av utsikten över Lännerstasundet.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning