Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

8-1302, 4 Rum, 124 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

4,5 rum med extra utrymme för arbetshörna

Fönster i tre väderstreck, balkong ut mot vattnet och välplanerade rum. Här trivs du som vill bo modernt, med bra förvaringsutymmen och öppna sociala ytor. Klar för inflyttning.

Ett boende på hela 124 kvadratmeter med rymliga rum och fint ljusinsläpp. Det finns tre sovrum och ett extra utrymme för till exempel en arbetshörna eller pyssel- och skapadel till barnen. Kök och vardagasrum med öppenplanlösning ligger med fönster och balkong som vetter mot sundet.

Hall

I hallen finns det gott om förvaring med både hatthylla, garderobsvägg och garderob med skjutdörrar. Du har även plats för enklare möblering.

Gästtoalett

I hallen ligger en gästtoalett med modern och fräsch inredning. Svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna gör det enkelt att själv sätta färg på detaljer.

Arbetshörna

Hallen fortsätter sedan med ett avskilt utrymme på sju kvadratmeter som kan användas som arbetshörna, smart förvaring eller kanske som pyssel- och skaparum för barnen. Här finns ett fönster så det går även att göra om till ett extra barnrum om familjen växer.

Sovrum 1

Till vänster från arbetshörnan sett har du ett sovrum på hela 18 kvadratmeter. Ett master bedroom med plats för dubbelsäng och annan sovrumsmöblering. En smart garderob med skjutdörrar och inredning från Elfa gör det lätt att hålla ordning på kläder och skor.

Sovrum 3

Mittemot det stora sovrummet ligger ett rum på elva kvadratmeter. Det rymmer en säng, ett skrivbord och har plats för leksaker.

Sovrum 2

Om du fortsätter in i lägenheten kommer du till ännu ett sovrum. 14 kvadratmeter ger utrymme för enkel- eller dubbelsäng, skrivbord och annan möblering efter smak och tycke.

Badrum

Badrummet ligger som ett nav i lägenheten och är stilrent inrett med mörkt klinker på golvet och golvvärme, ljusa kaklade väggar, handdukstork och duschhörna. Här finns även miljövänlig tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Öppen och ljus planlösning möter dig när du kommer in i köket och vardagsrummet. Här ligger balkongen med solläge och utsikt över vattnet. Köket har inredning från Marbodal, miljösmarta vitvaror från Electrolux, integrerad diskmaskin och plats för matbord med upp till åtta sittplatser. Vardagsrummet rymmer soffgrupp och annan möblering.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter är möblerbar och har plats för plantering av örter, blommor och andra växter. Här kan du sitta och njuta av utsikten över Lännerstasundet.

Hemfakta

Bostad
8-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
124 m²
Månadsavgift
5 077 kr
Pris per m²
56 371 kr
Pris
6 990 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning