Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1301, 1 Rum, 52 m²

Beskrivning

Etta med stor och härlig uteplats

Här har du en ytsmart etta med en stor uteplats om hela 16 kvadratmeter att njuta av när vädret tillåter.

Ditt nya hem är yteffektivt och rymmer väl det som behövs. Du har ett sovrum med förvaring, ett badrum med tvättmöjligheter och ett generöst vardagsrum. Din uteplats är på hela 16 kvadratmeter.

Badrum

I anslutning till hallen hittar du ditt badrum. Här har du tvättmöjligheter i form av en miljövänlig tvättmaskin och torktumlare.

Badrum

Badrummet ligger som ett nav i lägenheten och är stilrent inrett med mörkt klinker på golvet och golvvärme, ljusa kaklade väggar, handdukstork och duschhörna. Här finns även miljövänlig tvättmaskin och torktumlare.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter är möblerbar och har plats för plantering av örter, blommor och andra växter. Här kan du sitta och njuta av utsikten över Lännerstasundet.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning