Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1301, 1 Rum, 52 m²

1 planerad visning

Etta med stor och härlig uteplats

Här har du en ytsmart etta med en stor uteplats om hela 16 kvadratmeter att njuta av när vädret tillåter.

Ditt nya hem är yteffektivt och rymmer väl det som behövs. Du har ett sovrum med förvaring, ett badrum med tvättmöjligheter och ett generöst vardagsrum. Din uteplats är på hela 16 kvadratmeter.

Badrum

I anslutning till hallen hittar du ditt badrum. Här har du tvättmöjligheter i form av en miljövänlig tvättmaskin och torktumlare.

Badrum

Badrummet ligger som ett nav i lägenheten och är stilrent inrett med mörkt klinker på golvet och golvvärme, ljusa kaklade väggar, handdukstork och duschhörna. Här finns även miljövänlig tvättmaskin och torktumlare.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter är möblerbar och har plats för plantering av örter, blommor och andra växter. Här kan du sitta och njuta av utsikten över Lännerstasundet.

Hemfakta

Bostad
8-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
1
Storlek
52 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning