Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1202, 4 Rum, 128 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Stor lägenheten med ljuvlig terrass

Med en lägenhet på 128 kvadratmeter och en terrass på 79 kvadratmeter är det här boendet en riktig pärla. Smart planlösning, bra förvaringsmöjligheter och två toaletter förenklar.

Den här lägenheten är formad som ett L och skapar skydd åt den lyxiga terrassen. I ena änden av hemmet ligger en sovrumsavdelning lite avskilt och i andra kök och vardagsrum i öppenplanlösning. Med närheten till naturen, vattnet och klipporna är det här ett hem att längta till.

Hall

I hallen har du gott om förvaring i form av en hatthylla och två garderober med skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Från hallen når du både köket och vardagsrummet som ligger i öppenplanlösning med utgång och fönster mot terrassen. Marbodalköket har bra arbetsytor, energisnåla vitvaror, keramisk spishäll samt ugn och micro i bekväm arbetshöjd. Tack vare den öppna planlösningen ryms ett stort matsalsbord med upp till tio sittande. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och annan möblering.

Badrum

Bakom köket ligger badrummet. Det är stilrent inrett med svart klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar, duschhörna och handdukstork. Här finns miljövänlig tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva på för hantering av tvätten.

Gästtoalett

Gästtoaletten ligger mellan köket och sovrummen. Den har mörkt klinkers på golvet och ljusa kakelväggar samt en dusch.

Klädkammare

En klädkammare på sex kvadratmeter ligger bakom gästtoaletten. Smart inredning från Elfa gör det enkelt att skap ordning på kläder och prylar.

Sovrum 1

Sovrummen ligger på rad med en egen liten korridor. Längst in finns det största sovrummet på 15 kvadratmeter. Det passar bra som föräldrarum med plats för dubbelsäng. Här finns en garderob med skjutdörrar och fönster som vetter mot terrassen.

Sovrum 2 och 3

De andra sovrummen ligger intill och är på nio respektive åtta kvadratmeter. Dessa sovrum har plats för säng, skrivbord och lekhörna. Det finns en garderob i varje rum och fönster som vetter mot terrassen.

Terrass

Terrassen är ljuvlig och blir som en förlängning av lägenheten med sina 79 kvadratmeter. Här har du plats för olika sittgrupper, solstolar, uteleksaker och grill för mysiga stunder tillsammans med, familj, vänner och grannar.

Hemfakta

Bostad
8-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
128 m²
Månadsavgift
5 191 kr
Pris per m²
58 516 kr
Pris
7 490 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning