Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor lägenheten med ljuvlig terrass

Med en lägenhet på 128 kvadratmeter och en terrass på 79 kvadratmeter är det här boendet en riktig pärla. Smart planlösning, bra förvaringsmöjligheter och två toaletter förenklar.

Den här lägenheten är formad som ett L och skapar skydd åt den lyxiga terrassen. I ena änden av hemmet ligger en sovrumsavdelning lite avskilt och i andra kök och vardagsrum i öppenplanlösning. Med närheten till naturen, vattnet och klipporna är det här ett hem att längta till.

Hall

I hallen har du gott om förvaring i form av en hatthylla och två garderober med skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Från hallen når du både köket och vardagsrummet som ligger i öppenplanlösning med utgång och fönster mot terrassen. Marbodalköket har bra arbetsytor, energisnåla vitvaror, keramisk spishäll samt ugn och micro i bekväm arbetshöjd. Tack vare den öppna planlösningen ryms ett stort matsalsbord med upp till tio sittande. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och annan möblering.

Badrum

Bakom köket ligger badrummet. Det är stilrent inrett med svart klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar, duschhörna och handdukstork. Här finns miljövänlig tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva på för hantering av tvätten.

Gästtoalett

Gästtoaletten ligger mellan köket och sovrummen. Den har mörkt klinkers på golvet och ljusa kakelväggar samt en dusch.

Klädkammare

En klädkammare på sex kvadratmeter ligger bakom gästtoaletten. Smart inredning från Elfa gör det enkelt att skap ordning på kläder och prylar.

Sovrum 1

Sovrummen ligger på rad med en egen liten korridor. Längst in finns det största sovrummet på 15 kvadratmeter. Det passar bra som föräldrarum med plats för dubbelsäng. Här finns en garderob med skjutdörrar och fönster som vetter mot terrassen.

Sovrum 2 och 3

De andra sovrummen ligger intill och är på nio respektive åtta kvadratmeter. Dessa sovrum har plats för säng, skrivbord och lekhörna. Det finns en garderob i varje rum och fönster som vetter mot terrassen.

Terrass

Terrassen är ljuvlig och blir som en förlängning av lägenheten med sina 79 kvadratmeter. Här har du plats för olika sittgrupper, solstolar, uteleksaker och grill för mysiga stunder tillsammans med, familj, vänner och grannar.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning