Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1201, 4 Rum, 105 m²

Beskrivning

Fyra med solig balkong nära havet

Inflyttningsklar fyra med optimalt läge längs vattnet. Här bor du nära både natur och city. Njut av långa promenader längs vattnet och landa sen på din balkong i soligt läge.

Här har du ett boende på fyra rum och kök nära skärgården och naturen. Lägenheten har ett stort vardagsrum där du enkelt får plats med släkt och vänner och med sina tre sovrum har du plats ifall familjen växer. Dessutom har du en balkong att njuta av.

Hall

Hallen är praktisk byggd med goda förvaringsmöjligheter och har plats för en hallmöbel om så önskas.

Gästtoalett

Gästtoaletten hittar du i anslutning till hallen. Här har du ett perfekt andra badrum med toalettstol samt handfat.

Sovrum 2

I hallen når du även det andra, mellanstora sovrummet i lägenheten. Här har du ett bra barnrum med funktionella garderober där barnet kan få undan alla leksaker.

Badrum

Lite längre ner i hallen, i anslutning till vardagsrummet, hittar du hemmets stora badrum. Med duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare har du ett badrum med allt du behöver.

Sovrum 1

Familjens största sovrum hittas mitt emot badrummet. Här har du fjorton kvadratmeter att utnyttja. Du får enkelt plats med dubbelsängen och har mer än en garderob att organisera dina kläder i.

Vardagsrum och kök

Svänger du höger ut från det stora sovrummet kommer du till det härliga och öppna vardagsrummet och köket. Här har du bra arbetsytor samt en mysig mathörna. Du har också plats för soffgruppen som hela familjen ryms i.

Sovrum 3

Innanför köket hittar du det minsta sovrummet. På åtta kvadratmeter har du ett perfekt extra rum att använda som gästrum, arbetsrum eller som ett barnrum ifall familjen växer.

Balkong

Balkongen har sol mitt på dagen så här passar det perfekt att dricka eftermiddagskaffe i skuggan under varma sommardagar.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning