Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ytsmart boende med härligt läge

Smart planlösning där umgänge och förvaring har prio. Här kan du njuta av sommardagar på balkongen och du har havet och skärgården bara ett stenkast bort.

Detta ytsmarta hem passar paret eller singelpersonen perfekt. Lägenheten har ett socialt kök och vardagsrum, samt en balkong att utnyttja till max under varma dagar. Under regniga dagar kopplar du lätt av i vardagsrummet eller lagar mysiga middagar i ditt toppmoderna kök med vitvaror från Electrolux.

Hall

Din nya hall och ditt nya hem möter dig med bra och praktisk förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Du har även möjlighet att ha enklare möblering här.

Badrum

Badrummet som nås via hallen är bra planerat med duschhörna, samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanför.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning som tillsammans ger dig gott om utrymme att umgås. Ditt nya Marbodalkök har bra arbetsytor och du får enkelt plats med matbordet. Soffgrupp och annan möblering som passar ett vardagsrum får också plats.

Balkong

En av fördelarna med ditt nya hem är balkongen. Här har du några extra kvadratmetrar att njuta av under varma sommardagar, eller ha långa helgbruncher med vänner.

Sovrum

Sovrummet i lägenheten har tre garderober där du enkelt kan sortera och organisera dina kläder samt rum för dubbelsäng.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning