Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1101, 4 Rum, 105 m²

Beskrivning

Naturnära lägenhet nära skärgården och city

Välplanerad fyra med kajläge. Här blir vattnet en del av vardagen, såväl som Tollares avkopplande natur. Välkommen hem till ett modernt boende, med rymliga sovrum och öppen planlösning. Flexibelt tillträde.

Familjens nya hem bjuder på tre sovrum och ett stort vardagsrum med öppen planlösning till köket.  Med en egen balkong att njuta av ljumma sommarkvällar på har du här ett boende av högsta klass. Från hallen kommer du in till det öppna vardagsrummet och köket, som har bra plats för sociala middagar och mysiga hemmakvällar. Med ett stort sovrum och två mindre passar lägenheten perfekt för den mindre familjen eller paret som vill bo lite större. Med sitt läge nära vattnet och skärgården, samt behagligt avstånd från city har du ett naturnära boende på 105 kvadratmeter.

Hall

I din nya hall möts du av flera garderober, en hatthylla och ett städskåp. Du har även plats för enklare möblering.

Gästtoalett

I hallen hittar du även hemmets gästtoalett. Den är lite mindre men rymmer toalettstol och handfat.

Sovrum 2

Passerar du gästtoaletten i hallen kommer du till det andra sovrummet i hemmet. Med två garderober och plats för enkelsäng fungerar rummet väldigt bra som barnrum.

Sovrum 1

Går du vidare i hallen kommer du till bostadens största sovrum. Med en vanlig garderob samt en skjutdörrsgarderob finns det bra plats för både finskjortor och träningskläder. Här har du dessutom plats

Badrum

Badrummet ligger mitt emot det största sovrummet i hallen. Här finns tvättmaskin och torktumlare, samt en duschhörna. Med golvvärme samt handdukstork har du ett fräscht och modernt badrum.

Vardagsrum och kök

När du kommer från hallen möts du av ett stort och ljust vardagsrum som sitter ihop med köket. Köket har fräscha vitvaror samt induktionshäll. Du får enkelt plats med sex sittande vid matbordet. I vardagsrummet har du bra utrymme för soffa, soffbord och andra möbler som passar.

Sovrum 3

Det tredje och minsta sovrummet hittar du innanför köket. Det passar perfekt som arbetsrum, eller som ett barnrum ifall familjen växer.

Balkong

Balkongen ger det där lilla extra utrymmet som är härligt att ha på sommarhalvåret, här kan du sitta och njuta av solen mitt på dagen.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning