Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1101, 4 Rum, 105 m²

1 planerad visning

Naturnära lägenhet nära skärgården och city

Välplanerad fyra med kajläge. Här blir vattnet en del av vardagen, såväl som Tollares avkopplande natur. Välkommen hem till ett modernt boende, med rymliga sovrum och öppen planlösning. Flexibelt tillträde.

Familjens nya hem bjuder på tre sovrum och ett stort vardagsrum med öppen planlösning till köket.  Med en egen balkong att njuta av ljumma sommarkvällar på har du här ett boende av högsta klass. Från hallen kommer du in till det öppna vardagsrummet och köket, som har bra plats för sociala middagar och mysiga hemmakvällar. Med ett stort sovrum och två mindre passar lägenheten perfekt för den mindre familjen eller paret som vill bo lite större. Med sitt läge nära vattnet och skärgården, samt behagligt avstånd från city har du ett naturnära boende på 105 kvadratmeter.

Hall

I din nya hall möts du av flera garderober, en hatthylla och ett städskåp. Du har även plats för enklare möblering.

Gästtoalett

I hallen hittar du även hemmets gästtoalett. Den är lite mindre men rymmer toalettstol och handfat.

Sovrum 2

Passerar du gästtoaletten i hallen kommer du till det andra sovrummet i hemmet. Med två garderober och plats för enkelsäng fungerar rummet väldigt bra som barnrum.

Sovrum 1

Går du vidare i hallen kommer du till bostadens största sovrum. Med en vanlig garderob samt en skjutdörrsgarderob finns det bra plats för både finskjortor och träningskläder. Här har du dessutom plats

Badrum

Badrummet ligger mitt emot det största sovrummet i hallen. Här finns tvättmaskin och torktumlare, samt en duschhörna. Med golvvärme samt handdukstork har du ett fräscht och modernt badrum.

Vardagsrum och kök

När du kommer från hallen möts du av ett stort och ljust vardagsrum som sitter ihop med köket. Köket har fräscha vitvaror samt induktionshäll. Du får enkelt plats med sex sittande vid matbordet. I vardagsrummet har du bra utrymme för soffa, soffbord och andra möbler som passar.

Sovrum 3

Det tredje och minsta sovrummet hittar du innanför köket. Det passar perfekt som arbetsrum, eller som ett barnrum ifall familjen växer.

Balkong

Balkongen ger det där lilla extra utrymmet som är härligt att ha på sommarhalvåret, här kan du sitta och njuta av solen mitt på dagen.

Hemfakta

Bostad
8-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
Månadsavgift
4 535 kr
Pris per m²
52 286 kr
Pris
5 490 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning