Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1001, 3 Rum, 92 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Bra förvaringsmöjligheter och egen uteplats

Njut av skärgården från egen uteplats i Tollare Marina. Välkommen hem till en ytsmart trea med bra förvaring och öppna ytor. Uteplatsen har dessutom ett bra solläge, perfekt för sköna sommardagar.

Lägenheten på nästan 92 kvadratmeter är välplanerad och har bra utrymme för den lilla familjen eller paret som vill ha gott om plats. Med sitt oslagbara läge nära vatten och Stockholms skärgård har du verkligen ett boende för livsnjutaren.

Hall

In genom ytterdörren välkomnas du av en smart planerad hall med en skjutdörrsgarderob där alla ytterjackor och skor enkelt får plats samt ett städskåp.

Sovrum 2

Lägenheten har två sovrum, och det lite mindre av dem når du via hallen. Här har du ett bra rum att använda som arbetsrum med fin utsikt mot din uteplats. Det fungerar också bra som barnrum.

Sovrum 1

Här har du ett sovrum med gott om förvaring där du kan organisera och sortera dina skjortor, klänningar och skor i din inbyggda garderob som längs ena väggen. Du får enkelt plats med en dubbelsäng.

Badrum och gästtoalett

I direkt anslutning till hallen hittar du två badrum. Ett lite mindre som passar perfekt som gästtoalett och ett större med duschhörna och tvättmöjligheter. Båda badrummen är helkaklade.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet välkomnar dig med smarta utrymmen som gör det enkelt att umgås. Med bra arbetsytor, kök från Marbodal och vitvaror från Electrolux har du ett kök i toppklass.

Uteplats

Uteplatsen omges av en avskärmande häck, lagom hög så att solstrålarna hittar in. Vill du bättra på sommarbrännan har du bäst solchanser mitt på dagen.

Hemfakta

Bostad
8-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 7
Antal rum
3
Storlek
92 m²
Månadsavgift
4 050 kr
Pris per m²
48 804 kr
Pris
4 490 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning