Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bra förvaringsmöjligheter och egen uteplats

Njut av skärgården från egen uteplats i Tollare Marina. Välkommen hem till en ytsmart trea med bra förvaring och öppna ytor. Uteplatsen har dessutom ett bra solläge, perfekt för sköna sommardagar.

Lägenheten på nästan 92 kvadratmeter är välplanerad och har bra utrymme för den lilla familjen eller paret som vill ha gott om plats. Med sitt oslagbara läge nära vatten och Stockholms skärgård har du verkligen ett boende för livsnjutaren.

Hall

In genom ytterdörren välkomnas du av en smart planerad hall med en skjutdörrsgarderob där alla ytterjackor och skor enkelt får plats samt ett städskåp.

Sovrum 2

Lägenheten har två sovrum, och det lite mindre av dem når du via hallen. Här har du ett bra rum att använda som arbetsrum med fin utsikt mot din uteplats. Det fungerar också bra som barnrum.

Sovrum 1

Här har du ett sovrum med gott om förvaring där du kan organisera och sortera dina skjortor, klänningar och skor i din inbyggda garderob som längs ena väggen. Du får enkelt plats med en dubbelsäng.

Badrum och gästtoalett

I direkt anslutning till hallen hittar du två badrum. Ett lite mindre som passar perfekt som gästtoalett och ett större med duschhörna och tvättmöjligheter. Båda badrummen är helkaklade.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet välkomnar dig med smarta utrymmen som gör det enkelt att umgås. Med bra arbetsytor, kök från Marbodal och vitvaror från Electrolux har du ett kök i toppklass.

Uteplats

Uteplatsen omges av en avskärmande häck, lagom hög så att solstrålarna hittar in. Vill du bättra på sommarbrännan har du bäst solchanser mitt på dagen.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning