Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4-1701, 5 Rum, 140 m²

Beskrivning

4-1701

Välkommen till ett lyxigt hem med fönster i alla väderstreck. I denna rymliga femma kan du slappna av på balkongen medan det pågår en fest på den 31 kvadratmeter stora terrassen.

Denna hemtrevliga lägenhet är formad som ett U vilket gör att alla familjemedlemmar enkelt kan finna avskildhet i dess olika hörn. När det är dags för familjetid finns en mängd utrymmen att välja på, från frukost på balkongen till kvällsmys i det rymliga vardagsrummet. I kvarteret finns skolor för barnen och aktiviteter för både friluftsmänniskan och den lugnt lagda, allt med närhet till city.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning