Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

4-1601

Denna härliga lägenhet med en terrass på 35 kvadratmeter som vetter mot sundet är ett hem för livsnjutaren. Den gör sig perfekt för stora fester och middagar såväl som mysiga hemmakvällar.

Direkt från hallen kliver du in i det rymliga vardagsrummet där ljuset från det glittrande sundet är påtagligt. På terrassen kan du avnjuta bruncher och sena middagar utan att missa en solstråle. När hösten gör sig påmind finns två sovrum i ena änden av lägenheten och ett sovrum i den andra, vilket gör sig perfekt som extrarum eller för tonåringen som vill ha lite avskildhet. I området finns för-och grundskola, allt med närhet till city.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning