Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

4-1503

I ett skärgårdsdoftande kvarter finner du denna välplanerade tvåa högt belägen i huset. Hemmet passar för både den konsekventa festfixaren och den inbitna hemmaräven.

I vardagsrummet som vetter mot kvarteret kan du kura ihop dig en ruskig höstnatt. När det klarnar gör sig både balkong och kök perfekt för middagar med goda vänner. Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter i sovrummet i ett trevligt kvarter som påminner om en skärgårdsstad med småbåtshamn och naturupplevelser.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning