Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4-1502, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

4-1502

Med den storslagna utsikten över sundet är det svårt att inte trivas i detta hem. Här kan du avnjuta sena luncher i solen på balkongen för att sedan flytta in till matplatsen när det skymmer.

Du kan enkelt ta dig runt från vardagsrummet till kök och matplats vilket ger lägenheten en luftig känsla. Det stora sovrummet har gott om förvaring och det lilla passar som både hemmakontor och extrarum för sena gäster. Det omliggande kvarteret har känslan av en skärgårdsstad med alla bekvämligheter i närheten.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning