Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4-1404, 2 Rum, 41 m²

Beskrivning

4-1404

I denna mysiga tvåa finns både balkong och välplanerade ytor. Här kan du njut av tystnaden i det trivsamma sovrummet eller promenera längst kajen och lyssna på fiskmåsarna.

Från hallen når du vardagsrummet, lägenhetens största yta. Här har du gott om plats att laga mat på de energisnåla vitvarorna vilka är strategiskt placerade längsmed väggen för att ge plats för ett spatiöst matbord för bjudningar och middagar. Det stora fönstret i vardagsrummet tar in gott om ljus från sundet som ligger ett femtiotal meter ner.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning