Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4-1403, 2 Rum, 55 m²

Beskrivning

4-1403

Njut av eftermiddagssolen på balkongen efter jobbet med en kollega. Denna mysiga tvåa är perfekt för dig som vill ha rymliga ytor för umgänge och närhet till både natur och shopping.

Förbered en festmåltid i det toppmoderna köket och avnjut den på balkongen, eller i vardagsrummet när hösten gör sig påmind. Här finns bra förvaringsmöjligheter i sovrummet och möjligheter för både hemmamys och fest. Kvarteret påminner om skärgården utan att för den delen var långt från stadens puls.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning