Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4-1402, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

4-1402

I denna hemtrevliga trea kan du betrakta sundet från matplatsen eller ta ett glas på balkongen i kvällssolen. Runt hörnet finns skärgårdskänsla och närservice.

Längst in i lägenheten har du vardagsrummet med utrymme för mysiga hemmakvällar i soffan eller middagar med vänner på den angränsande matplatsen med fönster mot sundet. Här kan både familjer och par finna sig tillrätta med ett luftigt kök, sovrum med förvaring och en balkong med utsikt över vatten och natur. Gillar du friluftsliv finns både naturreservat och skärgårdsvyer i närheten.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning