Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4-1401, 3 Rum, 79 m²

Beskrivning

4-1401

Högt belägen i huset är denna trea fantastisk att umgås i, vare sig du sitter på balkongen i morgonsolen eller är nedkurad i soffan. Det mysiga skärgårdskvarteret gör det lätt att trivas.

I de två sovrummen har du morgonsol och utsikt över området. Från den rymliga balkongen, med plats för både växter och matbord, tar du dig in till det välplanerade vardagsrummet där du med lätthet tar dig runt till kök och matplats som lyses upp från både syd och öst. I den skärgårdsliknande trakten finns allt från badplatser till pulkaåkning, med närhet till stadens alla bekvämligheter.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning