Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

4-1304

Här kan du njuta av lugnet i ditt sovrum för att sedan stiga ut på balkongen med utsikt över folklivet i kvarteret. Denna tvåa är praktisk och enkel att trivas i, med naturen runt hörnet.

Det välplanerade vardagsrummet är hemmets hjärta där du kan laga mat med goda vänner eller ta dig in till sovrummet med tillhörande balkong. Det stora fönstret tar in gott om ljus och de energisnåla vitvarorna är smart placerade längsmed en vägg för att ge plats för inredning. I trakten finner du allt från en gemensamhetslokal med spa till småbåtshamnar och badplatser.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning