Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

4-1302

Med en balkong i kvällssol är det svårt att inte trivas i denna mysiga tvåa. Ta det lugnt i ditt sovrum som vetter åt väst eller ta en promenad längst med sundet i det skärgårdsdoftande kvarteret.

Från hallkorridoren når du det öppna och ljusa vardagsrummet som leder ut till den rymliga balkongen. Bjud hem några vänner på middag i kvällssolen som syns från både balkong och allmänutrymmen. Här finns gott om förvaring och praktisk planlösning. I området kan du besöka naturreservat och skärgårdsbodar och det finns gott om närservice.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning