Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Sociala ytor med utsikt mot vattnet

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av hemmen i Tollare Marina. Kontakta säljaren Tiam på telefonnummer 070-673 74 58 för att boka en tid.

Genom hallen når du de två sovrummen med morgonsol innan du kommer ut till det mysiga vardagsrummet med ljus från både öst och syd. Balkongen är perfekt för hobbyodlaren såväl som för dig som gillar middagar med sundet som bakgrund. I kvarteret finns all nödvändig närservice, gemensamhetslokal med spa, naturupplevelser och shopping tio minuter bort.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning