Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

4-1203

Inflyttningsklar tvåa med skärgården utanför dörren. Här bor du i en smart planerad lägenhet med ytor att umgås på. I kvarteret väntar promenader längs vattnet, en egen skärgårdsö och härlig natur.

Den smarta planlösningen gör att detta hem känns generöst och praktiskt. Med gott om förvaring kan du enkelt göra plats för inredning eller intima fester och det stora fönstret i vardagsrummet tar in gott om ljus. I trakten finner du storslagen natur och vill du shoppa når du köpkvarter och shoppinggator på ett tiotal minuter.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning