Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

4-1202

I denna trea får hela familjen plats att njuta av utsikten från balkongen, eller i det rymliga vardagsrummet när det skymmer. Gott om förvaring och öppna ytor gör lägenheten praktisk och luftig.

Slå dig ner på balkongen och betrakta barnen som leker nere på torget. Med två sovrum kan du göra om det ena till arbetsrum eller barnrum, med klädkammare för vinterskidor eller urvuxna kläder. Vardagsrummet angränsar till kök och matplats vilket gör hemmet öppet och lätt att ta sig runt i. Skärgårdskänslan i kvarteret är påtaglig och gör det lätt att trivas, samtidigt som storstadens puls bara är en kvart bort.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning