Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

4-1201

Här kan du uppskatta morgonsolen från både balkong och sovrum. Denna inflyttningsklara lägenhet är belägen i ett hemtrevligt område och bjuder på en öppen planlösning med utsikt över sundet.

Vardagsrummet och köket tar in generöst med ljus från fönster som vetter åt både öst och syd. På balkongen har du gott om plats för bjudningar som kan förflyttas inåt när det skymmer. Här kan du kika ner mot promenadstråket via vilket du enkelt kan ta dig till grönområden och skärdgårdsbodar. På kort tid når du även shopping och stadspuls.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning