Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

4-1102

I denna trivsamma tvåa kan du njuta av utsikten från både balkong och vardagsrum. Med öppna ytor och gott om förvaring är den perfekt för både paret och dig som gillar gott om plats.

Känn lugnet från sundet utanför fönstret eller njut av kvällssolen efter jobbet på den mysiga balkongen. Den här lägenheten bjuder på ett rymligt sovrum med klädkammare, energisnåla vitvaror och gott om allmänutrymme för både bjudningar och hemmakvällar. På några minuter når du vacker natur och kommunikationer till city, vilket gör hemmet perfekt för alla typer.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning