Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

4-1101

Denna inflyttningsklara trea med tillhörande balkong är lätt att trivas i. Njut av morgonsolen på balkongen eller sjöutsikten från den trivsamma matplatsen vid vardagsrummet.

I det öppna vardagsrummet får du ljus från både öst och syd. Kliv ut på balkongen och betrakta sundet, i sällskap med familj eller vänner så blir det en utmärkt middagsplats. Med bra förvaringsmöjligheter så kan både par och barnfamiljer finna sig väl tillrätta. Området bjuder på gemensamhetslokaler med spa, grönområden med naturreservat och du kan med enkelhet ta dig in till city.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning