Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1702, 5 Rum, 131 m²

Beskrivning

3-1702

Inflyttningsklar femma med en 26 kvadratmeter stor balkong ut mot vattnet. Bo högst upp i huset med fönster i tre väderstreck och njut av utsikten i samtliga rum.

I denna lägenhet kan hela familjen känna sig hemma. Sovrummen, med gott om förvaringsutrymme, är belägna i ena sidan av lägenheten och det öppna vardagsrummet med tillhörande matplats ger möjlighet för middagar eller lek. I kvarteret har du Tollare Naturreservat några minuter bort med en mängd mysiga bad- och utsiktsplatser. Skolor finns i närheten, om de inte vill gå i city som du når på en kvart.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning