Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

3-1701

Denna femma är en riktig pärla. Belägen högst upp i huset med en balkong på 18 kvadratmeter är det svårt att inte trivas. Sundet glittrar nedanför ditt fönster och kvarteret har en skärgårdskänsla.

Det här är en social lägenhet. Med ett allrum och ett vardagsrum på 47 kvadrat kan du enkelt ställa till fest. De många förvaringsmöjligheterna gör dessutom att hela familjens saker kan få plats utan problem. Du kan ta dig runt hela lägenheten med enkelhet och med fönster i tre väderstreck är det gott om ljus. I det omliggande kvarteret finns för-och grundskola samt en mängd naturupplevelser, samtidigt som det är nära till stadsliv.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning