Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1603, 5 Rum, 120 m²

Beskrivning

3-1603

Ett hem för livsnjutaren. På terrassen på 42 kvadratmeter kan du bjuda till fest, eller låta ungarna leka medan du tar en kaffe på balkongen med Lännerstasundet i bakgrunden. Klar för inflyttning.

Med fönster i tre väderstreck finns gott om ljusinsläpp. Sovrummen är belägna i ena sidan av lägenheten för avskildhet samtidigt som det öppna vardagsrummet med tillhörande matplats ger möjlighet för familjetid. Om du vill lämna denna fantastiska lägenhet så erbjuder området allt som kännetecknar en skärgårdsö med småbodar och badplatser. Här finns även för- och grundskola samt goda kommunikationer till Slussen en kvart bort.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning