Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1602, 3 Rum, 80 m²

Beskrivning

3-1602

Från balkongen kan du njuta av kvällssolen med vy över både vatten och skog. Lägenheten är avlång vilket möjliggör för både avskildhet och umgänge beroende på humör.

Här passar alla typer. För dig med barn finns sovrum med tillhörande klädkammare för oanvända leksaker, där du själv sover i rummet bredvid med skogsutsikt. Vardagsrummet är ljust från fönster i två väderstreck och leder ut till den rymliga balkongen. I området finns för- och grundskola samt pulkabackar och promenadstråk med motionsspår. På ett tiotal minuter med bil når du shopping och stadspuls.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning