Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1601, 3 Rum, 81 m²

Beskrivning

3-1601

Från balkongen på 18 kvadratmeter kan du njuta av hur kvällssolen reflekteras i sundet. Lägenheten ligger näst högst upp i huset vilket ger gott om ljusinsläpp.

På den avlånga balkongen får du plats med både långbord och en liten soffhörna att kura ihop dig i en kylig höstmorgon. Det finns gott om förvaring med klädkammare i det största sovrummet och linneskåp i det minsta. Det stora vardagsrummet med angränsande matsal är perfekt för dig som gillar stora bjudningar. För den naturintresserade finns promenadstråk, motionsspår och naturreservat precis runt hörnet.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning