Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

3-1505

Traska ner till promenadstråket vid vattnet eller stanna hemma och njut av balkongen en ljummen sommarkväll. Lägenheten har en öppen planlösning vilket gör att den känns större än sina tre rum.

Här är lägenheten för dig som vill ha gott om plats eller kanske precis fått tillskott i familjen. Från köket når du enkelt vardagsrummet och matplatsen vilket ger ett luftigt hem. Kvarterets skärgårdskänsla och naturområden i kombination med närheten till city gör detta boende perfekt för både friluftsmänniskan och den hemkära.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning