Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

3-1504

I den här lägenheten kan du avnjuta kvällsmaten i solen på balkongen. Utsikten präglas av både grönområden och vattenutsikt och kvarteret är fullt av naturupplevelser med närhet till stad och liv.

Denna avlånga lägenhet är perfekt för dig som vill ha stora utrymmen att röra dig på. Sovrummen har utsikt över skogen och lättheten att ta sig runt gör att den känns luftig och trivsam. Det finns gott om förvaring för leksaker eller vinterskidor, vilka kan nyttjas på den närliggande pulkabacken. Det finns gott om ljusinsläpp och kvarteret bjuder på en mängd aktiviteter för naturälskaren medan den hemkära kan njuta av gemensamhetslokalerna i huset.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning