Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1504, 3 Rum, 80 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

3-1504

I den här lägenheten kan du avnjuta kvällsmaten i solen på balkongen. Utsikten präglas av både grönområden och vattenutsikt och kvarteret är fullt av naturupplevelser med närhet till stad och liv.

Denna avlånga lägenhet är perfekt för dig som vill ha stora utrymmen att röra dig på. Sovrummen har utsikt över skogen och lättheten att ta sig runt gör att den känns luftig och trivsam. Det finns gott om förvaring för leksaker eller vinterskidor, vilka kan nyttjas på den närliggande pulkabacken. Det finns gott om ljusinsläpp och kvarteret bjuder på en mängd aktiviteter för naturälskaren medan den hemkära kan njuta av gemensamhetslokalerna i huset.

Hemfakta

Bostad
3-1504
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
80 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning